úterý 24. prosince 2019

Msv výtahy liberec

ZNIČTE VIRUS VE VÝTAHU! Nabízíme Vám antibakteriální ošetření výtahových. Slouží především pro dopravu osob a menších osobních předmětů či zavazadel. Osobní výtah může být součástí budovy, nebo může sloužit k dopravě osob na veřejném prostranství. Sestavte si výtah podle svých představ.


Vybírat můžete z různých barev a materiálů, k dispozici je také celá řada doplňků. Nákladní výtah bývá navržen zejména pro přepravu zboží a jiných předmětů. Zabývá se kompletní realizací projektů od návrhu technologie projektu, přes výrobu a montáž, až po nonstop servis.


Detailní informace o firmě. Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na jednom místě. Praha - Hostivař) Zabýváme se výrobou, montáží a servisem výtahů a výtahových šachet včetně rekonstrukcí. Navrhnout úpravu údajů.


Provádíme montáž a servis plošin pro imobilní osoby. Specializujeme se na rekonstrukce a revize výtahů, zámečnickou a kovodělnou výrobu včetně lisování trakčních kotoučů a kladek. Dezinfekce a čištění výtahů.


Tlačítka a kabiny výtahu, kde je velká koncentrace lidí, jsou zdrojem velkého množství virů a bakterií. Ať už se jedná o výtahy v bytových domech, obchodních centrech či administrativních budovách, nemělo by se zapomínat na pravidelné čištění a dezinfekci. Zakázková výroba výtahů a výtahových šachet, nabídka projekce, výroby, modernizace, servisu a montáže.


Plošiny pro imobilní. Prodáváme prosklené fasády a výplně otvorů - okna, dveře, zimní zahrady, prosklené př. Využíváme je každý den, ale přesto nepřemýšlíme nad tím, kde se tu vzaly - výtahy. Dodáváme výtahy všech typů, a tím pádem uspokojujeme potřeby všech našich zákazníků.


MENŠÍK JOSEF- VÝTAHY. Dále nabízíme služby v oblasti práškové lakovny a kovovýroby. Pro více informací navštivte naše webové stránky. Hradec Králové - Slatina).


Msv výtahy liberec

Dodávka a montáž nových výtahů včetně atypických, modernizace a rekonstrukce starších výtahů zajišťující odstranění provozních rizik. Příčná 35 Železný Brod. Specializace na vývoj a výrobu elektroniky pro výtahy , rekonstrukce, modernizace a servis výtahů. Naplánovat trasu Trasa.


Liberec (Ukázat další) (Zobrazit méně). Poslat poptávku Poptávka. Přidat firmu do hromadné poptávky. Průměrná minimální nabízená mzda je -Kč, průměrná maximální mzda je -Kč.


Plzeň - Doudlevce) Zabýváme se výrobou, montáží a servisem výtahů a výtahových šachet včetně rekonstrukcí. I vybavením se výtahy liší. Zajistíme vám standardně vybavený výtah nebo luxusní rychlovýtah, včetně panoramatického provedení.


Liší se i pohony výtahů - elektromechanický (trakční) nebo hydraulický. Podívejte se, jestli pro vás má tato firma pozici. Nikdy nevíte, kdy na nějakou narazíte.


MSV výtahy , to je Montáž, Servis a Výroba výtahů na míru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.