úterý 24. prosince 2019

Pryžová průchodka

V plechu musí být pro průchodku vytvořen otvor o průměru d1. Průchodka pryžová , kuželová 29. Kč Cena bez DPH: 1K č. Zobrazuji až z (celkem stran 1). PVC průchodka pro kabel o průměru 6mm, montážní otvo.


V budoucnu si budete moci vybrat parametry profilu, který vám dodáme vyrobený na míru. Typickým příslušenstvím pro pryže a profily jsou profesionální lepidla. Vyberte si z široké nabídky pryžových průchodek.


Nakupujte gumové průchodky pohodlně a za nejvýhodnější ceny. První rozměr je velikost montážního otvoru v panelu, druhý rozměr je maximální velikost průchodu skrz průchodku. Pryžová průchodka - od Davaztechnik.


Obrázek zobrazuje daný typ produktu. Villain - pryžová průchodka táhel řízení (2). Dveřní průchodka Škoda Felicia , s osazením z obou stran , průměr cca mm. Je vhodné použít při montáži centrálního zamykání, pokud ve dveřích nejsou již.


Tento produkt si můžete zakoupit po přihlášení do e-shopu. V případě, že ještě nejste zaregistrováni, můžete tak provést zde. Kč bez DPH Kč s DPH. Náhradní úhlová pryžová průchodka se dvěmi otvory. Spojka 1-pólová dlouhý kabel.


Pryžová průchodka

Více než let s Vámi! Gumová průchodka pro kabel o průměru 28mm, montážn. Průměr díry pro montáž: mm. Celkový průměr průchodky: 9. Kabelové vývodky, průchodky , záslepky. Zadejte své jméno a e-mailovou.


Pokud s používáním cookies souhlasíte, klikněte prosím na tlačítko Ano, souhlasím. Nebo vyzkoušejte rozšířené hledání. Použití pro vlákna G. Traxxas prachovka (2) RC66. Pro zazdění do úrovně omítky se doporučuje použít zazdívací přípravek. Popis a parametry Nahlásit chybu Ke stažen í. Výrobce Kabely a vodiče.


Buďte s námi v kontaktu. Značka Kabely a vodiče. Osobní odběr: úterý 5. Přepnout na EURA Kč. Prodej náhradních dílů na vozy Trabant,Wartburg,Barkas. Váš košík je prázdný!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.