pátek 27. prosince 2019

Mycí dřez

Mycí dřez

Nerez gastro nábytek - nerezové mycí stoly - výroba dle Vašich požadavků. Jediným používaným materiálem při výrobě gastro vybavení je nerez ocel 17. Klasický nerezový mycí dřez svařovaný – jednodílný, hloubka dřezu 3mm. Mycí dřez svařovaný – vana. ST dřez vpravo be.


Dřez - 100xnádoby 2x 50x40xcm. Vhodný pro školy a nemocnice. Výrobky pro „ mycí dřez “ u Mercateo, zásobovací platformy pro podnikatelské subjekty. Nerezový mycí stůl s dřezem 60x60x85cm - lisovaný větší.


Kolo Nova Pro keramický dřez 60x50cm plastový přepa odtokový ventil, bílá. Jika DORIS dřez 5x 2x 4mm, keramický. Vpravo má jednodřez odkapávač šířky 1cm. Internetový obchod Dřez.


Nerezové mycí stoly jsou proto základní součástí vybavení každé pořádné kuchyně nebo výčepu. U nás v Gastronerez si dáváme záležet na řemeslném provedení a používáme pro jejich výrobu pouze materiály nejvyšší kvality, konkrétně potravinářskou ocel (141). Provedení bez lemů, zadní nebo boční lemy výšky mm. Rozměry dřezu: délka stolu -1(mm) šířka stolu -1(mm), s otvorem na bat.


Rozměr vany 400x400x250mm, tloušťka materiálu 1mm, zadní lem 100mm, prolamovaná deska, otvor pro odpad 52mm, stojny jekl 40x40x2mm, potravinářská ocel AISI 304. Zařazeno v kategorii:. Pod odkazem ceník nalezenete ceny pro jednotlivé rozměry. Stůl mycí jednodřez MSJ vyrobený z nerezového plechu o síle mm. Nohy jsou jeklové, stavitelné, x mm.


Ke každému mycímu stolu je možné dokoupit polici v plném n. Moderní granitový dřez s odkapem o rozměru: 7x 5mm, hloubka dřezu: 2mm, Alveus Cadit 2 dřez s odkapem, rozměr 790x500mm, vana 375x425x200mm, skříňka od 500mm. Součástí je sifon pop-up. Složení žulových částic, svázané vysoce kvalitním pojivem. Nabízíme široký sortiment kuchyňských dřezů a dalšího příslušenství pro mycí centrum vaší kuchyně: Kuchyňské dřezy - při výběru můžete použít průvodce výběrem.


Příslušenství ke dřezům - misky, koše na nádobí, krájecí a přípravné desky a jiné doplňky. Skladem (ks) Značka: Royal Catering. Každý dřez disponuje sítem, díky čemuž se větší zbytky z jídla při mytí nedostanou do odpadního potrubí.


Mycí dřez

Tento materiál je obzvláště hygienický, robustní a lze ho integrovat do téměř jakéhokoli interiéru. Granitový dřez Milán je velmi moderní, minimalistický jednokomorový model s praktickým odkapávačem. Jednak jsme kdysi křemenný kompozitní dřez vynalezli a průběžně jej zdokonalovali.


A jednak jsou moderní mycí zóny jednoduše naším živlem. MYCÍ STŮL otevřený – dřez. Kuchyň: linky, skřínky, desky, dřezy na inzertním.


Mycí dřez

Ahoj, co byste řekli na keramický dřez z ikea? Pořiďte si mycí centrum, které do vaší kuchyně zapadne. Kvalitní dřez vám bude zpříjemňovat pobyt v kuchyni dlouhá léta. Dejte si práci a vyberte si model, který splní všechna vaše očekávání.


Nejenže by měl být dostatečně velk. Po domluvě a dle přání zákazníka vesměs cokol.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.