pátek 27. prosince 2019

Mytí fasád

Mytí fasád

Potřebujete umýt nebo očistit fasádu? Vám tvořit mechy, lišejníky a zelený povlak na fasádě? Velice si ceníme, že nám zasíláte stále více poptávek na odstranění organických a. Zateplení totiž snižuje cirkulaci vzduchu, někdy jsou fasády až úplně neprodyšné. Ceník čištění fasád , čištění fasád Praha, mytí fasád , mytí fasád Praha, inspekce a znalecké posudky fasád , repase fasád , renovace fasád , vysokotlaké čištění fasád , parní čištění fasád , čištění fasád suchým ledem, tryskání fasád , pískování fasád , opravy fasád , nátěry fasád , čištění graffiti, anti-graffiti ochrana fasád , impregnace fasád.


Mytí fasád

Letošní sezóna přeje čistým fasádám! Všechny naše realizace. Zabýváme se mytím a nátěry všech typů střech a fasád a čištěním všech typů dlažeb.


Mytí fasády panelového domu Olomouc. Spokojenost zákazníka je. Zajišťujeme kompletní servis mytí a čištění fasád po celé ČR: Dobrý den, vítáme Vás na naších webových stránkách, které se zabývají především čištěním fasád , nátěrem - nástřikem fasád , čištěním střech a nátěrem střech v Ostravě, Opavě, Frýdku Místku, Karviné, Havířově, Olomouci, Prostějově, Přerově, Vsetíně, Zlíně a okolí. Rozsah naši služeb zahrnuje repase fasád , renovace fasád , vysokotlaké čištění fasád , parní čištění fasád , čištění fasád suchým ledem, tryskání fasád , pískování fasád , opravy fasád , nátěry fasád , čištění. Na základě této skutečnosti je naše firma prostřednictvím zástupců vedení.


Mytí bytových domů, čištění rodinných domů a průmyslové mytí. Profesionální mytí fasád , čištění střech, nátěry fasád. Bezkonkurenční ceny a dokonalý zákaznický servis. Komplexní služby v oblasti mytí , čištění a nátěrů fasád a střech.


Zároveň jsme schopni zajistit odstranění graffiti, odstranění plísní, případně jiné nehody na Vaší fasádě. Krom odstranění grafitti se specializujeme na čištění fasád , střech i dlažeb od organických nečistot jako jsou řasy, houby, lišejníky či plísně, které vytvářejí povlak běžně neodstranitelný pouhou vodou. Jedno 5l balení vystačí na čištění plochy - 40m.


Pro následnou ochranu fasády. Brně, Praze, Olomouci a dále po celé České republice! Dojedeme k Vám ZDARMA a po přesném zaměření zpracujeme cenovou nabídku. Používáme účinné přípravky s fungicid. Záleží nám na spokojenosti našich klientů, děláme vše pro to, aby námi navržené indiv.


Hiflo mytí demineralizovanou vodou ErgoTec Ninja premium system Voskovačky. Vynikající pro čištění fasád. Výškové mytí fasád a úvodní informace.


Mytí fasád

NebudemeVás zatěžovat povídáním o tom, jaké máme zaměstnance a spolupracovníky atd. Důležité je Vás detailně informovat o tom, jak bude skutečně probíhat celkový. Pracujeme v jakékoliv výšce. Mytí a čištění fasád Ostrava a okolí V současné době jsou fasády nejvíce namáhány,zejména ve městě fasády trpí problémy s atmosférickými nečistotamy a plísněmi atd. Svěřte nám renovaci fasády – čištění a mytí , ochranný nástřik nebo nový nátěr, ať už se jedná o malý rodinný domek, bytový dům, panelový dům nebo kancelářskou budovu.


Co uděláme Fasádu očistíme, umyjeme, zbavíme ji nečistot, prachu, usazenin, sazí, mechů, plísní, řas i hub a vrátíme ji její krásu. Mytí a nátěry fasád , čištění chodníků, hydroizolace střech. Mytí a čištění fasád , zateplených budov a paneláků, likvidace plísní, řas a dalších organických nečistot. Služby pro města, obce, školy a úřady nabízíme služby j. Počasí nám přeje, slunce svítí a mytí fasád se daří!


Mytí fasád

Další zakázka je opět z Ostravy-Poruby. Jednalo se o mytí fasády panelového domu, prevence proti plísní a hydrofobní ochrana fasády.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.