neděle 29. prosince 2019

Mytí fasády

Mytí fasády

Mytí fasády panelového domu v Praze Modřanech. Vám tvořit mechy, lišejníky a zelený povlak na fasádě? Velice si ceníme, že nám zasíláte stále více poptávek na odstranění organických a atmosferických nečistot z fasády , údržbu znečištěných fasád a renovační nátěry fasád domů a objektů. Obnovte krásu vaší fasády.


Mytí fasády

Vyčistíme vaši fasádu od prachu, sazí, plísní, mechů i řas. Mytí probíhá zcela bez lešení, jen s pomocí zvedací plošiny. Zvlášť zateplené fasády mívají v technické specifikaci při předání instrukce k čištění jednou za až let. Zateplení totiž snižuje cirkulaci vzduchu, někdy jsou fasády až úplně neprodyšné.


Ve vlhku s nedostatkem slunce nestíhají zdi pořádně proschnout, velice často. Letošní sezóna přeje čistým fasádám! Ceník čištění fasá čištění fasád Praha, mytí fasá mytí fasád Praha, inspekce a znalecké posudky fasá repase fasá renovace fasá vysokotlaké čištění fasá parní čištění fasá čištění fasád suchým ledem, tryskání fasá pískování fasá opravy fasá nátěry fasá čištění graffiti, anti-graffiti ochrana fasá impregnace fasád.


Rozsah naši služeb zahrnuje repase fasá renovace fasá vysokotlaké čištění fasá parní čištění fasá čištění fasád suchým ledem, tryskání fasá pískování fasá opravy fasá nátěry fasá čištění. Vyplňte hlavní město ČR (všechny znaky malé). Na základě této skutečnosti je naše firma prostřednictvím zástupců vedení. Pokud se ptáte, kdy je potřeba mytí fasády provést, doporuovaná lhůta pro čištění fasády je - let dle množství exhalací, polétavého prachu v ovzduší a stupně znečištění.


Lhůta pro čištění fasády je – let dle množství exhalací, polétavého prachu v ovzduší a stupně znečištění. Postup při čištění a ochraně fasády. Sanatop Likvid Profi koncentrát 1:- 1:profesionální přípravek určený k likvidaci a odstranění mechu, lišejníků, řas a plísní v exteriéru staveb.


Extra silný produkt je zvláště vhodný k mytí a čištění fasády , čištění zámkové dlažby, čištění střech, zídek a jiných minerálních stavebních povrchů. Ostatní stavební práce Kontakty. Nově nabízíme i ochranné nátěry využívající fotokatalytickou reakci. Pozor na poškození fasády Pokud barva na fasádním líci, která jako jediná chrání Váš zateplovací systém je už z větší míry napadená, ztrácí tak své ochranné vlastnosti a je nutné po vyčištění provést nátěr fasády.


Komplexní služby v oblasti mytí , čištění a nátěrů fasád a střech. Zároveň jsme schopni zajistit odstranění graffiti, odstranění plísní, případně jiné nehody na Vaší fasádě. Orientační ceník mytí a číštění fasády , nátěry fasád Zavolejte si o cenovou nabídku, ceník je orientační. Dorazíme k Vám a ZDARMA posoudíme stav Vaší fasády , navrhne řešení a po přesném zaměření zpracujeme cenovou nabídku. Ke každé zakázce přistupujeme individuálně proto volíme osobní schůzku.


Základem je řádně připravit podklad – provedeme mytí fasády tak, aby byl podklad čistý, soudržný, suchý a měl rovnoměrnou nasákavost. Omytí fasády je potřeba u starších omítek. Vhodné je provést také biocidní ošetření fasády proti všemožným škůdcům.


Provádíme kompletní péči o fasády. Proč si vybrat právě nás? Vypracujeme návrh řešení ZDARMA– prohlédneme Vaši nemovitost a předložíme cenovou nabídku. Vaše střecha jako nová?


Mytí fasády

Specializujeme se na mytí střech, čištění střech, renovace střech, impregnace střech, nátěry střech a samozřejmostí je i práce v rizikových podmínkách. MYTÍ A ČIŠTĚNÍ fasády. Všechny činnosti Nejčastěji pracujeme v Moravskoslezském, Zl. Mytí a čištění fasády a střech pomocí moderních technologií Vraťte své nemovitosti zašlý lesk a novou tvář.


Váš rodinný nebo činžovní dům či panelák bude vypadat zase jako nový, a to bez nákladných rekonstrukcí. Naše firma zajišťuje kompletní čištění a mytí fasád ve výškách za použití horolezecké techniky. Fasády tak zbavíme prachu, řas, plísní, ptačího trusu, lišejníků nebo jiných nečistot.


Jsme schopni Váš dům nebo jakýkoliv. Ochrana povrchů NANOtechnologií. Prevence a odstranění graffiti. Výškové mytí prosklených fasá ploch a opláštění je používána technologie PURAQLEEN, UNGER a KRANZLE v kombinaci absolutně čisté vody s takzvanou demineralizovanou vodou, která po zaschnutí nezanechává žádné šmouhy a skvrny.


Demineralizovaná voda je zbavená všech nečistot a minerálů a během čištění na sebe tyto látky zpět váže. Díky této vlastnosti je. Odstraňujte vždy za vlhka, aby se spory nemohly šířit do okolí.


Profesionální odstraňování graffiti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.