pondělí 16. prosince 2019

Ponorná čerpadla do vrtaných studní

Ponorná čerpadla do vrtaných studní

Internetový obchod s nabídkou čerpadel do vrtů a vrtaných studní. Jejich rozměry a další parametry Vám umožní ponorné čerpadlo jednoduše spustit do Vaší studny. Konstrukčně jednoduché čerpací soustrojí, snadný a levný servis. Využívají se především pro zásobování domácnosti vodou. Ponorná čerpadla VŘETENOVÁ.


Jedná se o tlaková čerpadla s malým průměrem, která jsou buď odstředivá nebo vřetenová. V praxi jsou tak často označována libovolná ponorná čerpadla mimo povrchová čerpadla (sací výška menší než metrů). Přihlášení Registrace. Vybraná čerpadla jsou určena pro čerpání čisté vody bez nečistot.


Minimlní průměr - mm - představují čerpadla SIGMA NAUTILA 3EVFU ( čerpadla do vrtů 100mm). Speciální čerpadla do vrtu pro sání vody ze stále početnějších hlubokých vrtaných studní. Pro práci v tak náročném prostředí jsou chytře konstruována, disponují vysokým tlakem a extrémně dlouhou životností.


Tyto jednotky mají velmi širokou škálu použití pro distribuci vody v domácích a průmyslových systémech. MICRA HS se skládá z třífázového ponorného čerpadla a frekvenčního měniče (ACTIVE DRIVER PLUS). Oběžná kola z norylu. Hřídel se spojkou, filtrem a kryt kabelu z nerezové oceli.


Výtlačné těleso z mosazi s vestavenou. Kvalitní ponorná čerpadla do studní. Oblíbená ponorná čerpadla SIGMA NAUTILA a čerpadla GRUNDFOS. Automatické ponorné vodárny a čerpadla pro zalévání.


Z široké nabídky ponorných čerpadel na čistou vodu do studní a vrtů představujeme a doporučujeme ponorná tlaková čerpadla pro použití v domě, zahradě a pro menší aplikace. V naší prodejně čerpadel Vám navrhneme řešení na míru, pomůžeme Vám sestavit domácí vodárnu s ponorným čerpadlem a nabídneme Vám příslušenství , aby Vám čerpadlo dlouho dobře. Pokiaľ máte kopanú studňu, p ri výbere zohľadnite predovšetkým výtlak , prietok a dĺžku napájacieho kábla , u čerpadlá do vrtu pridajte navyše požadovaný priemer.


Vícestupňová odstředivá čerpadla řady SDm jsou určena do vrtaných studní od průměru 90mm. Jsou vybavena plovoucím oběžným kolem, což zvyšuje jejich odolnost vůči případnému obsahu písku ve vodě. Tlaková ponorná čerpadla. Mohou však být použita i pro čerpání z jiných zdrojů, kde je nutné čerpat do větší vzdálenosti nebo s vyšším tlakem.


Nejčastěji se využívají pro zásobování vodou, pro. E-shop ponúka škálu čerpadiel a cena vás príjemne prekvapí. Hlubinná ponorná čerpadla do studní a vrtů jsou vhodná při čerpání vody z vrtů - vrtaných studní o hloubce zpravidla až m. Důležité je, aby mělo ponorné čerpadlo dostatečný sací výkon a bylo tedy schopno vyčerpat vodu z potřebné hloubky. Jedním ze základních požadavků přitom je, aby průměr čerpadla byl. Celonerezová vícestupňová odstředivá čerpadla do vrtaných studní.


Horní hydraulická část čerpadla je vyrobena z nerezi s integrovanou zpětnou klapkou a je. Pro větší hloubky nebo vrtané studny se hodí více ponorná čerpadla. Jak již bylo zmíněno, při jejich volbě je důležitá nejen hloubka a vzdálenost, ale i průměr. TT3-23M PONORNÁ ČERPADLA TIVAR. Jsou učena pro zásobování chat, rodinných domků i pro hospodářské a průmyslové použití.


Zpětná klapka vestavěna. Rádi bychom Vás upozornili, že naše čerpadla nenaleznete v regálech supermarketů, ale pouze u odborných prodejců, kteří vám vždy ochotně poradí s výběrem a použitím čerpadla. Všechna naše ponorná čerpadla jsou vyráběna a testována s maximální pečlivostí a mají zajištěn kvalitní záruční a dlouhodobý pozáruční servis.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.