úterý 17. prosince 2019

Ponorné čerpadlo rondela

Ponorné čerpadlo rondela

Zavlažovací technika – ponorne cerpadlo rondela , nabídky – prodám, prodej, inzerce. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na.


PRODAVAM BEZ ZARUKY,JE TO STARY STROJ Z DOB SOCIALISMU. Elektromagnetické ponorné čerpadla. Aug Hlubinné ponorné čerpadlo VP 3do studní a vrtů. Prodám použitou funkční elektrickou část ponorného čerpadlo zn Rondela o prům.


Ponorné vřetenové čerpadlo HC90-5M 230V s max. Jun Poptávám ponorné vibrační čerpadlo RONDELA ks. Příkon udává množství energie ve Wattech, které zařízení spotřebuje za.


Univerzální ponorné čerpadlo na čistou až mírně znečistěnou vodu s příměsí neabrazivních částic do velikosti mm. Vhodné k čerpání vody z bazénů, jezírek a dalších prostor s kratší dobou provozu. Ovládání pomocí plovákového spínače. Prodám kalové, ponorné čerpadlo RONDELA za 49-kč.


Predám nepoužité ponorné kalové čerpadlo NEX so zárukou. RUCHE původní čerpadlo Malyš překonává. Vibrační čerpadlo je lépe rozebiratelné po nahřátí kovového tělesa plynovým hořákem.


Vyhazovalo mně proudový chránič(FIčko). Podezíral jsem nejprve popraskanou šňůru, kterou jsem vyměnil až po rozebrání gumového silentbloku. Po složení lítalo fíčko dál. Je-li čerpadlo vůbec funkční nebo ne, jsem zjistil až po zkoušce bez fíčka.


Možná, že se situace změnila. Ponorná čerpadla pro vrty s vnějším pláštěm z nerez oceli s motorem FRANKLIN. Expedujeme do týždňov. Výkonné elektrické kalové čerpadlo vhodné i pre náročné kvapaliny s väčšími pevnými časticami do milimetrov. Zariadeniu nechýba ani praktický plavákový spínač.


Ponorné čerpadlo rondela

Pár slov o obchodu či obchodníkovi: Registrujte si u nás zdarma vlastní obchod a využijte m. Filtrovat podle: Řadit podle: skla. Ve Vašem případě bych na studni udělal nějaký přístřešek a do něho bych dal čerpadlo. Do studny bych dal pouze hadici se sacím košem a zpětnou klapkou. Popřemýšlejte nad tímto řešením, podle mého názoru má větší odolnost a životnost. Prepáčte, ale čerpadlo TESCO je no-name čerpadlo.


Bez problémov si môžete objednať v. Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými náhledy. V letácích a katalozích umíme. Máme pro Vás však několik tipů: Zkuste se podívat, zda nemáte v. Blue Line 3SKM ponorné čerpadlo do vrtu 230V.


Variabilne nastaviteľný plavákový spínač.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.