úterý 31. prosince 2019

Prumyslova pracka

Profesionální VYBAVENÍ a SERVIS pro Vaší prádelnu! Elektro - Prumyslova pracka bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Prumyslova pracka

Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Kompletní realizace od sporáku, konvektomatů, přes nerez stoly, dřezy, myčky, výdej až po hrnce od dodání, montáže až po zaškolení obsluhy a následný záruční i pozáruční servis. Umístění šetřící místo Věžové uspořádání pračky a sušičky. Elegantní trik umožní spojit kombinovaný výkon obou přístrojů s úsporou místa v prostoru pro jeden přístroj: Se spojovacím prvkem lze pračky a sušičky řady Malí obři umístit nad sebe do věžového uspořádání.


Průmyslová pračka Aqua Clean BRC-643-1-DO. Firma NERKON vyvíjí, projektuje a vyrábí mycí zařízení na čistění a odmašťování , mytí přepravek, dílů a nejrůznějších dalších předmětů. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Navíc osobní odběr zdarma ve. Výrobce Sampo Rosenlew LT Finland.


Typ stroje Aqua Clean BRC-643-1-DO. Stroje - Prumyslova pracka bazar. Vhodná například k praní koňských dek a mnoho dalšího. Prodáváme profesionální prádelenská zařízení - vybavení prádelen.


Cena je k jednání - 80. Nabízíme profesionální průmyslové pračky značky Primus. Priemyselná práčka Georg Render, s ohrevom typ TH - Tiež zariadenie typovej rady TH sú koncipované na čistenie pracích materiálov, malých súčiastok s otvormi, citlivých dielov a sypkých súčiastok (malých súčiastok). Sú vybavené otočným zariadením bez ďalšieho pracieho koša s otočným tanierom.


Inzerce – prumyslova pracka , inzeráty. Kyselina citrónová – 25kg. Nabídka starších i nových praček všech značek naleznete na inzertním serveru ANNONCE v kategorii Pračky. Tato stránka používá Akismet k omezení spamu.


Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme. Vážení zákazníci, podle nařízení vlády ČR ze dne 14. Alliance Laundry CE s. Předmět plnění: - dodávka průmyslové pračky dle následující specifikace: - odpružení konstrukce - elektrický ohřev max. B materiál vnitřního a vnějšího bubnu z nerez oceli - elektronicky programovatelný programátor s. Podrobný popis: - předmětem veřejné zakázky je dodávka a montáž průmyslové pračky - pračka s kapacitou kg suchého prádla - nerezový vnitřní i vnější buben - objem bubnu litrů - odpružená konstruk. Vznikl z potřeby nabídnout pračku vysoké kvality, která by nahradila stávající modely Simplex Big, dodržela stejnou pracovní kapacitu, velikost a dovolené zatížení pracovní plošiny, tlak mycí kapaliny.


Tohoto cíle se dosáhne tak, že pračka sestává z jediného horizontálně uspořádaného tunelu nebo kanálu, který je uvnitř opatřen svislými přepážkami. O podstatné zvýšení účinnosti stávajících čističek vzduchu usiluje kapalinový chemisorpční Scrubber, tzv. Tým okolo profesora Tomáše Svěráka na něm pracoval ve spolupráci Fakulty chemické, Fakulty strojního inženýrství a opavské společnosti MVB Opava. Pro více informací kontaktujte p. Neodpružená průmyslová pračka na 3kg prádla Stručná charakteristika: - Otáčky odstředění 5ot.


G faktor - Neodpružená pračka - Programovatelné elektronické ovládání - Micro až 1programů - Nerezový kabinet, vana, buben s hřídelí - Topení elektrické, parní - Možnost plnění ze zásobníku Chcete sa opýtať na niečo k tejto ponuke?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.