středa 18. prosince 2019

Pumpa čerpadla

Produkty podle použití, Produkty, Pumpa. Naše prodejny jsou otevřené. Při návštěvě, prosím, zachovávejte bezpečnostní vzdálenost a noste roušky. I nadále můžete nakupovat přes e-shop, zboží zasíláme přepravní.


SIGMA a domácí vodárny Darling.

V nabídce zavlažovací technika, bazény, tlakové nádoby, ruční a elektrické nářadí. Nakupujte u profesionálů. Montáž čerpadla SVA a vzájemné nastavení polohy článků.


Comments are turned off. Autoplay When autoplay is enable a suggested video will automatically play next. Použitie čerpadla: Vodné čerpadlo (4) Čerpadlo na vodu (9) Čerpadlo do studne (6) Čerpadlo do vrtu (4) Záhradné čerpadlo (3) Ručné čerpadlá a ručné pumpy. Ručná pumpa je výborný pomocník na čerpadnie vody v prípade, že máte obmed.


Floriš - naše řešení pomáhá lidem nejen v rozvojových zemích.

Přichází doba využití vlastních studní. Z důvodu neustálého zdražování pitné vody vám naše firma nabízí kvalitní větrné a ruční čerpadla „FLORIŠ“. Větrné čerpadlo je bezúdržbové a bez nároků na obsluhu.


Nabízíme pumpy na vodu v oblíbeném standardním provedení, originální nostalgický design, případně křídlová čerpadla. Před výběrem pumpy doporučujeme znát výšku hladiny a hloubku samotné studny. Ruční pumpy jsou schopné dopravovat vodu maimálně z hloubky cca metrů. Prodlužovací kabel pro čerpadla Esotec.


Kč 1Kč bez DPH 2Kč 1Kč bez DPH ks. V přiloženém katalogu si může, pro svou potřebu, vybrat vhodné čerpadlo opravdu každý. Výběr požadovaného čerpadla a orientace v katalogu je velmi jednoduchá.


Poháněno bývá obvykle jiným strojem – zpravidla nějakým motorem. Firma Jan Goliáš – čerpadla , se sídlem ve Bzenci na ulici Olšovská 85 byla založena 1. Jan Goliáš získal živnostenské oprávnění k podnikání v oboru servis, výroba a prodej čerpací techniky. Jedná se o soukromou firmu a jejím výhradním vlastníkem je Jan Goliáš.


Služby a vlastní výrobky i výrobky jiných firem poskytuje v podnikové prodejně. Klasická velká ruční pumpa s litinovými ornamenty na těle čerpadla.

Pro čerpání pitné a užitkové vody bez pevných nečistot. Určena pro studny do hloubky metrů. Tento týden budu v Hradci v nemocnici, budova č. Kitts in the Caribbean.


Pumpa grew up in the country, in Cayon Village. He attended Cayon Primary School until the third grade. At the age of nine he relocated to. Samozřejmostí je pro nás záruční a pozáruční servis, montáž a údržba. Zajišťujeme i projektování a stavbu čerpacích soustrojí a domácích vodáren na klíč.


ALFAPUMPY jsou vyrobeny s použitím nejnovějších technologií jako jsou tepelné ochrany motoru, keramické ucpávky, měděná vinutí motorů a další kvalitní materiály. Rádi bychom Vás upozornili, že naše čerpadla nenaleznete v regálech supermarketů, ale pouze u odborných prodejců, kteří vám vždy ochotně poradí s výběrem a použitím.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.