čtvrtek 12. prosince 2019

Sprchové batérie

Ak chcete mať v sprchovom kúte ručnú i hlavovú sprchu, odporúčame zadovážiť si batériu s prepínačom, aby ste si mohli prepínať medzi hlavovou a ručnou sprchou. Pokud chcete mít ve sprchovém koutu ruční i hlavovou sprchu, doporučujeme zvolit baterii s přepínačem, abyste si mohli přepínat mezi hlavovou a ruční sprchou. U nás nájdete batérie pákové, kohútové, nástenné, s predĺženou rukoväťou atď. Kvalitné vanové batérie vyrábajú značky Grohe a Kludi.


Sprchové batérie

Aj keď je sprchová batéria malá, zohráva veľkú úlohu pri správnom fungovaní kúpeľne. Správne zvolená sprchová batéria ovplyvní vaše pohodlie pri každodenných hygienických aktivitách. Vyberte si ze široké nabídky. Máme pro vás různé vodovodní baterie - Pákové, klasické, termostaické baterie všech cennových kategorií Vodovodní baterie a sprchy.


Nájdete ich v rôznych tvaroch, farbách, vyhotoveniach – sprchová batéria páková, sprchová batéria s joystickom, sprchová batéria kohútiková, sprchová batéria termostatická, ktorá udržuje stále rovnakú teplotu vody nastavenú na začiatku. Nabízíme jak standardní nástěnné sprchové , tak i modernější podomítkové sprchové baterie. V nabídce máme i spoustu nejmodernějších a úsporných termostatických modelů. Pokiaľ sa rozhodnete pre dodávku domov, tak pri platbe kartou do 13.


Kvalitní vanové baterie vyrábějí značky Grohe a Kludi. Vsaďte na ně a dlouho vám vydrží. I když je sprchová baterie malá, hraje velkou roli při správném fungování koupelny. Správně zvolená sprchová baterie ovlivní vaše pohodlí při každodenních hygienických aktivitách.


Naleznete zde sprchové baterie všech cenových kategorií. Nastavenie vlastných preferencií cookies môžete kedykoľvek upraviť odkazom v spodnej časti stránok. Sprchová súprava mono, antikalk (cm), chróm.


Podomítková baterie 10° pro R-box Podomítková. Nabízené sprchové baterie jsou určené do sprchy. Obvykle se dělí dle druhu na stojánkové, nástěnné nebo zápustné. Pří výběru sprchové baterie se zaměřte nejen na cenu, ale i na samotný design a kvalitu zpracování. Pamatujte na to, že při nákupu kvalitní sprchové baterie můžete následně ušetřit velké množství finančních prostředků za spotřebu vody.


Proto jistě oceníte dobrou ovladatelnost a možnost přepínání mezi ruční a hlavovou sprchou. Velký výběr do koupelny. Príslušenstvo k vodnému systému. Skladem, ihned k odběru ks. Díky jednoduchému vybavení si můžete užít dokonalé sprchování.


Moderní sprchové boxy, které nabízíme jsou připravené k okamžité instalaci. Jsou v barevném a čtvrtkruhovém provedení a hodí se do každé koupelny. Předností sprchových boxů je snadná montáž a velmi jednoduché moderní provedení.


Sprchové boxy jsou skvělou alternativou ke sprchovým koutům. V každom prípade budete potrebovať sprchové batérie. Vďaka nim budete môcť regulovať prietok vody v sprche alebo vani. Pomôžu vám tiež zvoliť správnu teplotu. Model vhodný pre interiér vašej kúpeľne bude určite medzi výrobkami ponúkanými spoločnosťou Castorama.


Jsou určeny do sprchových koutů a ve většině případů jim, narozdíl od vanových baterií, schází přepínač mezi vodovodem a sprchovou hadicí. Nástenné sprchové batérie s rozstupom 150mm a 100mm, podomietkové sprchové batérie , termostatické sprchové batérie a batérie špeciálne. Akrylátové sprchové vaničky Polysan představují nejvyšší kvalitu v daném segmentu.


Jsou vyráběny z litého akrylátu zpevněného sklolaminátem. Dno vaničky je vyztužené DTD deskou. Akrylát má velice hladký povrch s minimální možností uklouznutí, velmi dobře tlumí hluk dopadající vody a je stálobarevný.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.