pátek 13. prosince 2019

Trendy koupelny

Současné koupelny se mění před očima. Buď hrají všemi barvami, nebo se uchylují k temným tónům. Inspirují se přírodou i retro stylem.


Trendy koupelny

Ale nebojte se, světlé obklady a dlažby zatím bourat nemusíte. Trendy koupelny jsou decentní. Moderní koupelny se nijak zvlášť neliší od trendů, které ovládly svět bydlení. V kurzu jsou přírodní barvy, minimalismus, kvalitní.


Koncepce návrhu koupelny je často spojena s celkovým uspořádáním designu obytného prostoru. Nové trendy v obkládání koupelny. Neutrální dekorace jsou dnes velmi populární. Majitelé domů milují bílou, šedou a teplou hnědou barevnou paletu, díky níž prostor vypadá moderní a elegantní.


Trendy koupelny

Koupelna je místem pro relaxaci. Chcete-li se nechat inspirovat módními trendy třeba v barevnosti, zvolte do své nové moderní koupelny právě teď elegantní tmavě šedou. Vysokého efektu docílíte, když tuto barvu necháte vyniknout v kontrastu s celkovým laděním koupelny. Nechte se strhnout novinkami a udělejte z koupelny dominantu vašeho domova! Trávíte v ní mnohem více času, než si myslíte.


Probouzíte se zde k životu a ladíte si. V našich končinách je zvykem umístit pračku do koupelny. Je to logické, protože v malých panelákových bytech často chybí sanitární místnost, která je vyčleněna na péči o oblečení, pro skladování čistících prostředků a dalších pomocníků do domácnosti. Jestli je to jen trochu možné, tak umístěte pračku třeba do kuchyně. Pokud skutečně není jiná.


Chceme být těmi, kdo Vám přináší inspirativní novinky jako první. Proto jezdíme po všech významných světových výstavách, hledáme společně s výrobci nové designy, vyvíjíme vlastní exklusivní produkty. Vyberte si sérii, která Vám padne, nebo dokonce jejich kombinaci.


Nově se objevují dekory dřeva v antracitové a černé barvě. Přinášíme vám aktuální trendy a novinky v koupelnách. V českých domácnostech stále nejoblíbenější a nejpopulárnější barva kuchyně. Asi se shodneme na tom, že to je sice docela malá místnost v porovnání třeba s obývákem, ale za to velkého významu. Pryč jsou doby, kdy šlo o to, aby byla „pouze“ funkční.


Trendy koupelny

Jaké jsou současné trendy v designu koupelny ? Stejně jako každá jiná část domu jsou koupelny citlivá na trendy v oblasti módy a designu. Existují nějaké specifikace? Jde pouze o to, že novinky se uplatňují pomaleji, než příjdou a než dojde ke zvážení, jelikož investice do rekonstrukce či dekorace. Nejnovější trendy v koupelnách. Italská značka luxusního koupelnového vybavení Antonio Lupi představuje pojetí koupelny , které je určeno pro odpočinek a načerpání nové síly.


Jejich vybavení se čím dál více podo. Plánujete stavbu domu, koupi bytu nebo jen rekonstrukci stávající, moderním požadavkům nevyhovující koupelny ? Zatím zde nejsou žádné recenze. Dodáváme koupelny kompletně včetně 3D návrhu a realizace na klíč, rádi vám pomůžeme také s jednotlivými částmi koupelnového vybavení.


Základem designu koupelny jsou jednoznačně obklady a dlažba , kvalitní vodovodní baterie , sprchy nebo sprchové sety a sanitární keramika od renomovaných výrobců.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.