pátek 17. ledna 2020

Postřikovače marolex

Spousta přihlášených patentů a ochranných známek jim zajišťuje bezpečný náskok před konkurencí. Mohou být partnerem v soustružnických dílnách, tiskárnách, na stavbě, deratizaci anebo při úklidu. Správnou údržbou svého postřikovače docílíte dlouhé používání s výrazně sníženou námahou. Nezapomeňte údržbu svého postřikovače udělat i při zazimování.


Postřikovače marolex

Z kvalitních materiálů, skleněné uzavírací kuličky, přetlakový ventil. Jen skladem (66) Cena. K přenášení je u postřikovače pohodlné tvarované madlo a popruh, který jednoduše zavěsíte přes rameno. Ideální k postřiku na ochranu rostlin, stromů, trávníků. Další cesta tekutiny nebo emulze je přes zesílenou třívrstvou hadici s větší průchodností a přes kulový ventil.


Kompletní hadice pro tlakový postřikovač. Hadice pro postřikovače řady Hobby a. Kontakty Podmínky používání Volná pracovní místa Pro média H. Provozní tlak postřikovače jsou bary. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Je-li u náhradních dílů nebo servisních sad uvedeno označení,znamená to že. MAROLEX 12l AUTO-WASHER.


Postřikovače marolex

Tyto tyče jsou patentově chráněny, a to díky jejich technickému zpracování na odolnost proti zanášení se zvenčí např. Jako všechny naše postřikovače může být i tento použit rovněž pro postřik rostlin ochrannými chemikáliemi a hnojivy, nebo pro čištění a dezinfekci. Nejoblíbenější a nejprodávanější z příslušenství k. Marolex Titan VITON. Specifikace: je navržen pro ochranné postřiky a péči o rostliny v domácnostech, sklenících, na zahradách, terasách a balkónech speciální profilovaný tvar nádrže - usnadňuje odšroubování hlavice odnímatelné trysky, které jsou.


Vysvětlivky k náhradním dílům a servisním sadám. Teleskopická tyč - R030MX. Maliarsky postrekovač. Hledat v aktuální kategorii.


Birchmeier (6)Gloria (26)Matabi (122) Solo (106)Ruční postřikovače. Snadnou výměnou trysky vytvoříte mlhu, větší pramen,postřik v pruhu nebo kruhu. Balení obsahuje kusů.


Slouží k pohodlným aplikacím. Postřikovač má popruh přes rameno. S váhou kg je jeho přenášení velmi pohodlné. Akumulátor má kapacitu na více jak hodiny práce a je snadno vyměnitelný. Stabilní základna zabraňuje padání postřikovače ve chvíli, kdy ho položíte na zem.


Postřikovače marolex

Zahradní hadicové postřikovače jsou vhodné k zalévání květin a trávníků, nabízíme několik typů s různými typy rozstřiku. Zádové postřikovače jsou zase vhodné k ošetření stromů před škůdci. Stačí namíchat potřebné hnojivo nebo insekticid dle návodu v poměru s vodou.


Pojízdné postřikovače pak využijete na velkých zahradách, ve sklenících nebo. Přenášení díky praktickému madlu a popruhu nečiní žádný problém. Má vynikající odolnost proti chemii a zaručuje dlouhou životnost.


Tento model je určen pro dílnu, dům, zahradu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.