čtvrtek 23. ledna 2020

Potrubní oddělovač cena

Hodnocení produktu:. Cena (Kč) Od: Do: Seřadit podle. BA3je určen pro použití v obytných domech, pro průmyslové nebo komerční objekty, v rozsahu jeho technických parametrů. Instaluje se všude tam, kde je potřeba oddělit řád pitné.


Systémový potrubní oddělovač BA 2pro ochranu rozvodů pitné vody se závitovým nebo přírubovým připojením. Systémový oddělovač BA zabrání zpětnému tlaku, zpětnému toku a zpětnému nasávání. Obrázok, Kód tovaru, Názov, DMOC.


Měrná, Jednotková, cena , Dodávka, Montáž. Dodržujte instalační pokyny uvedené v. Rozdíl tlaků mezi jednotlivými komorami je přesně definován. Při zpětném sání klesne tlak na vstupní straně, pod hodnotu bar je riziko zpětného tlaku nebo zpětného nasání. Pokud rozdíl tlaku mezi vstupní a střední komorou poklesne na bar, přívod pitné vody se uzavře, otevře se. BA DNpotrubní oddělovač.


Potrubní oddělovač cena

Honeywell BA295S-1LFA potrubní oddělovač. Přírubový potrubní oddělovač s práškovou povrchovou úpravou určený pro velké průtoky, vyznačující se nízkou tlakovou ztrátou. Testován v souladu s DVGW, k dispozici ve světlostech DN6 DNa DN100. Uzavírá se v případě, že vstupní tlak oklesne pod.


Nevyhovuje Vám cena ? Nezdá se Vám výše slevy? Nakupujete jinde levněji? Uděláme Vám lepší cenu! Nenašli jste Váš oblíbený produkt v naší nabídce?


Je určen pro instalaci do vodorovného potrubí, před a za něj je nutno namontovat uzavírací ventily. Oddělovač potrubní , tělo z nerezu, voda do 65°C, provozní tlak max. Gardenlinea – Oddělovač trávy - Zelený. Hlavní sestavy tlakově náročnějších závlahových systémů v místě připojení na zdroj vody z vodovodního řadu.


Jmenovitý tlak PN 1 max. C, krátkodobě °C, médiuvoda. Pandora oddělovače vypadají zároveň jako přívěsky a nádherně dozdobí Vaše Pandora náramky. Vyberte si designový oddělovač , který Vám padne do oka. Na seznam Přidat na seznam.


K porovnání Porovnat. Potrubní díly a armatury. Tento e-shop používá cookies.


Pro správné fungování, personalizaci obsahu a reklam, analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookie. Informace o tom, jak náš e-shop používáte, sdí. Všechny kovové komponenty oddělovače jsou z nerezové oceli 1. CBU 1– potrubní oddělovač pro tekutiny. Návod pro montáš, provoz a údršbu pro fillset a systémovđ oddělovač. Doplňovací potrubí je třeba napojit do systému tak, aby bylo zabezpečeno proti.


Kulového kohoutu na vstupu a výstupu. Sestavy potrubního oddělovače s výpustným připojením, pouzdra ventilu. Ventilové vložky s vestav ěným zp ětným ventilem a vypoušt ěcím ventilem �.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.