pondělí 13. ledna 2020

Revize tns

Revize tns

Výchozí revize : Před uvedením do provozu: 1. Provozní revize TNS – prověří se bezpečnost zařízení za provozního tlaku a běžných podmínek. Servis kompresorů a revize TNS Kvalitně a odborně provedený servis kompresorů je pro nás posláním. Bez dobré péče nebude dlouhodobě fungovat ani ten nejlepší stroj.


Provádím revize a zkoušky tlakových nádob stabilních. Měření tloušťky stěn ultrazvukem. Revize komínů - ( revize spalinových cest). Zajištění vypracování duplikací chybějících Pasportů TNS od 50-Kč do 1. V prvé řadě bezpečnost a jistota v používání objektů a technického zařízení!


Zkoušky a revize tlakových nádob stabilních. Dále pak: vyhláška ČBÚBP č. REVIZE TNS - CENÍKIng. Stačí otevřít a budeš v obraze. Vaše revize provedeme a ohlídáme následující. Dobrý den, cenu stanovuji dle objemu TNS a druhu revize , nebo zkoušky.


TNS - zkratka pro Tlakové Nádoby Stabilní. Co byste měli vědět o revizích a zkouškách TNS. Revizní technik musí mít osvědčení o odborné způsobilosti.


TNS , do dnů po uvedení do provozu. Pokud je v místnost tlaková nádoba stabilní ( TNS ) – např. TNS jednou za rok – vnitřní revize TNS jednou za let. Objemnádoby: Cena vKč podle typu revize : provozní(ročně) vnitřní(5let) tlaková zk.


Nejčastější mojí činností jsou revize plynových zařízení činžovních domů pro různé správy nemovitostí. Zde často chodíme kvůli úspoře času klientů společně s kominíky nebo řeším odebrání plynoměrů distribuční firmou a zajištuji následnou provozní revizi a tlakovou zkoušku. Tuto revizi je nutno provést do dnů po uvedení do provozu, následně 1x ročně.


Vnitřní revize : je prováděna za účelem ověření vnitřního povrchu TNS a odhalení případného narušení. V okolí Zábřeha, Šumperka a Mohelnice zajišťujeme revize v oblasti tepla, elektra a plynu. V oblasti revizí máme dlouholeté zkušenosti. Cílem revizí je bezproblémový a především bezpečný provoz zařízení. Dokument je v editovatelné verzi (MS WORD) a obsahuje kompletně zpracovanou problematiku bezpečnosti práce a požární ochrany v dané oblasti podle aktuální legislativy.


Kontroly a revize spalinových cest dle zákona o Hasičském záchranném sboru č. Provozní a vnitřní revize , zkoušky těsnosti tlakových nádob stabilních. Nyní je redigována našimi operátorkami, po schválení (nejpozději následující pracovní den) bude odeslána příjemci. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Zdeněk Němčík, Karel Pilmajer, Jaroslav Kozlík,.


Jmenuji se Richard Matula a jsem revizní technik plynových zařízení s dlouholetou praxí. Provádění revizí a zkoušek parních a horkovodních kotlů 3. TNS do dnů po uvedení do provozu. Význam zkratky tns z kategorie Technika.


TNS po otevření tlakového celku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.