pátek 10. ledna 2020

Servis výtahů

Potřebujete zajistit výměnů výtahu či jeho servis ? Jste na správném místě. V oblasti výtahů se pohybujeme již více než let a za tuto dobu jsme získali mnoho cenných zkušeností, ze kterých těžíte právě Vy - naši zákazníci. Kdo přestal být lepší, přestal být dobrý.


Zásada společnosti LIFT SERVIS s. Mezi servisní služby patří především pravidelná preventivní údržba, provozní a odborné prohlídky, odborné zkoušky, opravy a nouzové vyproštění osob. Zajistíme komplexní servis osobních a nákladních výtahů. Poskytneme pravidelný servis včetně non-stop pohotovosti a služby vyproštění. Provedeme opravy, modernizace a instalace rekonstrukčních změn výtahů. Postaráme se o to, aby vaše výtahy fungovaly spolehlivě a bezchybně.


Potřebné postupy servisní firmy vycházejí buďto z návodu k používání nebo z ustanovení této normy. Provádíme záruční i pozáruční servis včetně revizí a revizních zkoušek u nově postavených i starších výtahů. Výtahům se věnujeme více než let. Veškerý servis výtahů provádí pouze zaměstnanci fi rmy s příslušným vybavením a kvalifi kací.


Servis výtahů

Disponujeme vlastním zázemím — a to jak dílnami, kde se provádí malé, střední, ale i velké generální opravy, tak i sklady, kde jsou trvale k dispozici náhradní díly pro starší i nové výtahy. Pravidelný servis výtahů provádíme na všech zařízeních, nových i starších. Opravy provádíme dle platných norem a legislativních předpisů.


Dostupnost servisu je hodin každý den včetně víkendu a státních svátků. V rámci svých služeb nabízí nouzové vyproštění osob, odborné prohlídky, zkoušky inspekční prohlídky a další. Servis společnosti VÝTAHY VOTO s. Mezi naše klienty patří například Město Prostějov (radnice), ROZVOJ stavební bytové družstvo, Nemocnice Prostějov, vlastníci.


Od té doby, co jsme vynalezli bezpečný výtah, posouváme neustále limity technologií a výrazně vylepšujeme výkonnost výtahů a způsob, jakým provádíme jejich servis. Jsme mezi prvními výtahářskými podniky, které používají ke zlepšení servisu dálkovou diagnostiku a prediktivní analytiku. Revize a servis výtahů Naše firma VÝTAHY, s. Zkušený tým techniků je vždy připraven provést kompletní servis výtahu. Výroba výtahů je prováděna tradičním osvědčeným a spolehlivým způsobem v manufakturní dílně a svým provedením, tuhostí a odolností zajišťuje vysokou kvalitu. Způsob výroby umožňuje přizpůsobit výrobky nejnáročnějším architektonickým požadavkům a splnit tím i maximální přání náročným zákazníkům.


Vysokou úroveň provedení splňují výtahy ve. Provádíme kompletní servis výtahů včetně služby non-stop servisní pohotovostní služby. Provádíme nové instalace, modernizace, rekonstrukce a opravy osobních a nákladních výtahů. Dále prodej a servis plošin pro dopravu osob a nákladů.


Servis výtahů

V současné době provádíme kompletní servis výtahů pro řadu bytových družstev, společenství vlastníků, menších správních firem a soukromých majitelů po celé Praze. Pro řadu z nich jsme prováděli v poslední době i střední opravy, modernizace výtahových zařízení dle norem EU apod. Na provedené větší opravy a modernizace poskytujeme záruku tři roky. Výtah je klíčovým zařízením budovy a jeho správná funkce je tedy nezbytností. Proto si vám dovolujeme nabídnout optimalizovaný systém servisu společnosti Výtahy servis DS s. Naše servisní programy jsou uzpůsobeny konkrétním provozním podmínkám budovy a nárokům kladeným na zařízení.


Ozvěte se nám a začněte u nás pracovat ihned. Montáž a servis výtahů provádíme jak u předních českých, tak zahraničních výrobců výtahů. Ceny našich služeb jsou vždy závislé na rozsahu a velikosti zakázky a použitého materiálu.


Servis výtahů

Všem zákazníkům nabízíme kvalitní, rychlé a profesionální servisní služby. Zákazníkům jsme k dispozici hodin denně, 3dnů v roce, proto nás neváhejte kontaktovat v. Nabízíme a zabezpečujeme kompletní servis na všech typech výtahů , které jsou provozovány v ČR. Tato kompletní péče spočívá v zajišťování všech činností, které jsou potřeba pro trvalý a bezpečný provoz výtahových zařízení. Všem našim zákazníkům nabízíme kompletní servis výtahů všech typů, a to včetně provádění oprav a vyprošťování osob. Náš servis je stoprocentní, skládá se proto z několika částí.


V dodávaných výtazích, eskalátorech a pohyblivých chodnících naleznete nejnovější inovace ve výtahovém průmyslu: rekuperace energie, automatický nepřetržitý monitoring nosných pásů, bezpřevodový stroj a valivé vedení bez nutnosti mazání, první hybridní výtah do zásuvky, elektronický přehled o servisní činnosti a vzdálený monitorovací systém výtahů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.