pátek 10. ledna 2020

Sprchová zástěna pevná

Kč Vaše sleva Koupit. Koupelnová pevná zástěna MAXMAX MEXEN WALK-IN 1cm. Přidat do oblíbených. Sprchová zástěna FLEXI 1cm. Navíc sprchové zástěny za trvale nejnižší ceny.


Sprchová zástěna pevná

Boční pevná stěna je vhodná v kombinaci s posuvnými nebo otevíracími sprchovými dveřmi. Společně tvoří dokonalý pár pro vaši koupelnu a vysoce komfortní sprchování. Boční pevné stěny vám nabízíme v několika rozměrech, aby se hodily do menší i větší koupelny. Jednoduše si tak „vyrobíte“ sprchový kout čtvercového nebo obdélníkového půdorysu.


S povrchovou úpravou Easy Clean, která usnadňuje čistění a minimalizuje usazování vodního kamene. Pevná stěna ALFA Grape. Nelze otevřít - pevný systém. Levá i pravá orientace.


Sklo je vyrobeno z 8mm silného bezpečnostního skla, díky šířce 120cm a výšce 200cm, zástěna elegantně a efektivně ochranuje zbytek koupelny proti nechtěným rozstřikům vody. Zástěna slouží jako pevná stěna do Vašeho sprchového koutu. Montáž je možná na pravou nebo levou stranu. Nejlépe vynikne přímo na podlaze se zabudovaným odtokovým. Spojením pevné stěny, posuvných sprchových dveří a sprchové vaničky RAVAK vytvořte moderní praktický a pohledný sprchový.


Skladem, ihned k odběru ks. Sklo je vyrobené z 8mm hrubého bezpečnostného skla, vďaka šírke 120cm a výškou 200cm, zástena elegantne a efektívne ochraňuje zvyšok. Jedinečný vzhled dodává černý aluminiový rám s příčnými profily, který se nachází na vnější straně skla, a to umožňuje snadnou údržbu. Pro kombinaci s posuvnou vanovou stěnou AVDP3.


Vyhledat ☰ Další Vyberte si kategorii. Do prodeje jsme zařadili dlouho poptávané če. Sanotechnik SOHO Elite Black sprchová zástěna walk-in, šířka 120cm, dizajnová. Bezrámová sprchová zástěna , kterou tvoří jeden pevný a jeden otočný panel zavěšený na dvou pantech.


Vedle verze WALL Vám na Českých koupelnách v rámci řady pevných sprchových zástěn Ravak WALK-IN nabízíme také model CORNER, který svým názvem. Ravak Chrome CPS-1sprchová pevná stěna rám satin výplň Transparent. Doprava zdarma Novinka. MS1značí v rámci zástěnové řady Polysan MODULAR SHOWER nejjednodušší model – jedná se o jeden bezrámový segment 8mm bezpečnostního skla o. Prohlédněte si sekci Vany a sprchové kouty a vyberte si.


Chtějte luxus pro vaši koupelnu. Slevy v měsíci květen. Geberit odpływ liniowy prysznicowy ścienny - Instrukcja montażu. ZOOM LINE čtvercová sp. Walk-in sprchové zástěny jsou vhodné do velkých bezbariérových koupelen.


Se zástěnou je snadná manipulace, poskytuje vstup do sprchy bez zábran a zároveň voda nevytéká ven. U nás pořídíte velký výběr rozměrů značek Mereo, Olsen Spa a Mereo. Obdélníkový sprchový kout 90x1s jednokřídlými dveřmi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.