úterý 21. ledna 2020

Vodní vakuová pumpa

Méně známou variantou je hydro pumpa neboli vodní pumpa na penis. Funguje na bázi vodního tlaku. Používá se při koupání ve vaně nebo při sprchování. Jde o mnohem dražší pomůcku, než je vzduchová pumpa.


Investice se vám však mnohonásobně vyplatí. Stejně jako u jiných vakuových pump ale platí jedno pravidlo, které musíte vždy dodržet – lubrikujte. Jakmile penis dokonale nalubrikujete, opatrně ho vsuňte do vakuové pumpy a ujist. Vodní vakuová pumpa je naproti tomu vyloženě určená pro použití ve vodě či vaně. Je voděodolná, vydrží i desítky minut ponořená ve vodě.


Voda se může dostat do všech jejích částí a většinou proto bývá mechanická. TIP: Vyzkoušejte výkonnější ověřené metody na zvětšení penisu a dosáhněte trvalých výsledků. Vzniklý podtlak lze regulovat ventilkem na vrcholu pumpy. Nejčastěji používané modely mají válec z akrylátu a jsou průhledné barvy. Bathmate se používá velmi snadno.


Vodní vakuová pumpa

Tento válec je dutý a na jeho konci se nachází těsnicí manžeta. Na tento válec se prostřednictvím propojovací hadičky napojí vzduchový balónek, který při intenzivním stlačování. Pumpa pro muže slouží k vyvolání erekce a zpravidla se skládá z podtlakového válce a odsávacího zařízení.


Vakuová pumpa je hojně využívaná a oblíbená erotická pomůcka pro muže i ženy. Pumped Elite Beginner Pump Transparent, vakuová pumpa x 6. Vhodně zvolená vakuová pumpa vám k tomu pomůže. Stačí používat minut denně ve vaně nebo sprchovém koutu. Penis se více prokrví a stane se větším a tvrdším.


Můžete si tak výrazně prodloužit svou erekci. SAIZ Breast Pump Premium Medium, vakuová pumpa na prsa. Manžeta k vakuové pumpě Anál, Ústa. Zvětšení, prodloužení.


V současné době nejprodávanější vodní vakuová pumpa na českém i zahraničním trhu. Pumpu můžete použít ve sprše, nebo vaně. Jako jediná vakuová pumpa , dokáže trvale zvětšit penis. PDX Elite Blowjob Power Pump Masturbátor.


Vákuová pumpa je malý zázrak, ktorý poznajú milióny mužov po celom svete a je pre nich neoceniteľný pomocník. Dodáva im istotu v sexuálnom živote. Vákuové pumpy riešia primárne dva mužské problémy: slabú erekciu a veľkosť penisu.


Po této době bude Váš penis mnohem delší, silnější a zdravější. Výsledky budou viditelné po celý život! V takovém případě je potřeba ji používat pravidelně. Unikátní vodní vakuová pumpa , která udrží váš penis v té nejlepší kondici.


Verze Hydromax Xmá spoustu vylepšení: je měkčí na místě styku s tělem, má výkonnější odpružení a snadněji se. Vakuové pumpy podtlakem pomáhají pánům k lepší a pevnější erekci. Můžeme bez nadsázky mluvit o revoluci v pomůckách pro zvětšení penisu!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.