pondělí 10. února 2020

Redukce 3 8 na 1 4

Redukce 3 8 na 1 4

Doporučená cena: Kč (vč. DPH). Redukce JJC z většího závitu na menší tzn. CZ si můžete vyzvednout v kamenné prodejně na Praze Hodnocení: 4. Hadice na fekálie a kapaliny.


Redukce 3 8 na 1 4

Použitelnost: rozvody pitné vody, rozvody topení, rozvody vzduchu, rozvody závlahové vody Ilustrativn. Tato redukce je vhodná pro široké množství fotoaparátů jako jsou např. Autodiagnostika,testery.


Vážení zákazníci, z důvodu několikanásobného nárůstu objednávek může dojít k dočasnému přetížení telefonní linky. Pomosazené redukce , přesné přípojné závity. X Kvůli velkému vytížení našich dodavatelů se doručení neskladových položek může prodloužit o 2- dny. Zvolte variantu v pravé části stránky.


Odeslat dotaz na zboží. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Popis: Topení a instalace. Maximální provozní tlak bar (PN 10).


Pracovní teplota - 100°C. Provozní teplota: 0-100°C. TONA EXPERT najdete a porovnáte na Srovnanicen. Vrták SDS 10x160mm Vrták SDS 10x160mm.


Redukce 3 8 na 1 4

Specializovaný eshop a servis motorek, kde Ti nabídneme vše nejlepší pro tvého Bavoráka. Pro 1 funkčnost povolte prosím aktivní skriptování v nastavení Vašeho prohlížeče, případně použijte prohlížeč, který JavaScript podporuje. Kontakty na nás NAKOL s. Celkem za produkty: Celkem za doručení: Bude. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a. Příslušenství ke vzduchotechnice.


Originální balení a design si za uplynulá léta vybudoval na našem i zahraničním trhu své stálé zákazníky z řad profesionálů, ale i domácích kutilů. Pri prohlížení této stránky dochází ke spracování cookies, ktoré nám pomáhají zvyšovat kvalitu služeb. Tento materiál se vyznaču. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Redukovaný adaptér na gola hlavice.


Prosím, použijte minimálně znaky! Na litinové černé fitinky se vztahuje pojištění za škody pro území celé EU. Reducer Bushing Convert Screw Adapter for Tripod Monopod JavaScript seems to be disabled in your browser.


Pro správné zobrazení tohoto webu a nákup jej musíte povolit. Kovová redukce pro stativové závity. Vhodné například pro Thermochill radiátory.


Našim mottem je uspokojení Vašich potřeb zajištěním potřebného nářadí do Vaší provozovny či domácnosti v požadované ceně a kvalitě. Svářečky, zvedáky, gola sady, kompresory, pneumatické nářadí, elektrické nářadí a další vybavení dílny najdete v našem e-shopu. Klikněte pro zobrazení dalších produktů.


Nebyly nalezeny žádné produtky. Pred použitím redukcie doporučujeme očistiť pôvodnej závit. VÝPRODEJ příslušenství ke vzduchotechnice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.