pondělí 10. února 2020

Renovace koupelen praha

Zkuste plánování i on-line konzultace z pohodlí domova. Sjednejte si on-line schůzku se svým SIKO konzultantem nebo nakupte v eshopu. Renovace koupelny je u nás hračkou. Pokud ji právě plánujete, s důvěrou se na nás obraťte. Showroom Brno Showroom Praha Showroom Ostrava.


Renovace koupelen praha

Všechno koupelnové vybavení Akce Dlažba Obklad. Provádíme kompletní přestavby a rekonstrukce koupelen a toalet na klíč. Zakázka obvykle probíhá v nasledujích krocích: Vypracování cenové nabídky na kompletní provedení rekonstrukce. Je pochopitelné, že pokud se realizují nové podlahy, provádí se jejich vyrovnání nivelační stěrkou, je nutná delší technologická pauza na jejich vyschnutí.


Pokud je součástí SDK strop, zděné části, omítky, kompletace velkých. Jedná se o cookies zajišťující základní funkce naší webové stránky, pomáhají ji zlepšovat a měří její výkonnost. Ukládání těchto cookies není možné vypnout, jelikož bez nich by naše webová stránka přestala fungovat anebo by nemusela fungovat správně.


Renovace koupelen praha

Rekonstrukce koupelen. Provedeme kompletní rekonstrukci vaší staré koupelny a pomůžeme vám tak zmodernizovat a zútulnit váš byt či dům. Pod značkou RAVAK dodáváme komplexní řešení moderních koupelen v podobě ucelených konceptů.


Nechybí umyvadla, sanitární keramika (wc, bidety a keramická umyvadla), koupelnový nábytek, vodovodní baterie. Stavby na klíč, kuchyně na míru, koupelny na klíč a podlahy. Koupelnové a kuchyňské studio - prodej kompletního sortimentu a 3D fotorealistické návrhy. Provádíme rekonstrukce panelákových koupelen , koupelen ve staré cihlové zástavbě, ale také v rodinných domech.


Renovace koupelen praha

Koupelna je společně s kuchyní srdcem bytu, proto je třeba jí věnovat náležitou péči. Kompletní rekonstrukci bytu si bez. Ceník rekonstrukcí jader a koupelen Stavebníci a investoři se na nás často obrací s dotazy za kolik jsme schopni provést rekonstrukci jejich bytového jádra nebo koupelny. Pro Vaši orientaci jsme připravili varianty rekonstrukcí s přídavnými balíčky. Zajišťujeme kompletní rekonstrukce koupelen a jejich příslušenství včetně výměny van či sprchových koutů.


Zároveň zajistíme pokládku dlažby, rozvody topení a kompletní napojení a revize na vodovodní síť. Máme bohaté zkušenosti a dokážeme si poradit s jakýmkoliv. Společnost PANELREKO, s. Pojďte do toho s námi!


Nyní navíc 3D grafický návrh zcela zdarma. Vše zvládneme on-line. Kromě provedení renovace či rekonstrukce koupelen vám nabízíme také instalatérské práce v lokalitě Praha. Poradíme Vám s novým řešením prostor, přivezeme všechen materiál a odvezeme odpad.


Při realizaci rekonstrukce vaší koupelny nebudeme tedy potřebovat externí firmu, která by instalatérské práce řešila za nás. Instalatérské práce jsou naší živností již let, tedy ještě déle, než jsme se začali zabývat kompletními rekonstrukcemi. Vyhotovíme 3D návrh kuchyně na míru. Ve městech Plzeň, Praha a okolí (do 1km) dodáváme na míru vyhotovené kuchyňské linky.


Jsme spolehliví řemeslníci. Snažíme se aby byl zákazník 1 spokojený, aby ušetřil čas i peníze. Budeme se Vám plně věnovat, vše Vám vysvětlíme aby jste měli vždy přehled jak a kam jste své peníze investovali.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.