čtvrtek 6. února 2020

Santech vany

Ve spolupráci s předními designéry se snažíme navrhovat osobitý styl jednotlivých produktů. Zaměřujeme se na nové originální, ale také praktické vany s vysokou užitnou a estetickou hodnotou za dostupnou cenu. Manufaktura aneb jak pracujeme. Provozovatelem internetového obchodu e-vany. Vyzkoušejte si naše vany na vlastní kůži.


V dnešní době je sprchování plnohodnotným způsobem očisty. Cena a platební podmínky. Veškeré ceny na webové prezentaci. Dodací lhůta a předání zboží prodávajícím. Všeobecná ustanovení.


Vana může být krásná i bez obkladu. Taková je základní myšlenka, s níž pracovali designéři Santech. Nový koncept má zcela inovativní systém umístění vany v koupelně bez složité montáže nebo pracného zdění a obkládání. Internetový obchod výrobce van Santech.


Santech vany

ASYMETRICKÁ VANA AREA. Společnost se nejprve profilovala jako výrobce masážních van pod licencí kanadského výrobce. V nízké vaně se můžete vykoupat, osprchovat, dopřát dětem spoustu zábavy, ale také třeba přeprat jemné prádlo v ruce nebo vanu využít při úklidu.


Sympatický celkový rozměr vany nabízí instalaci do naprosté většiny malých a středních koupelen. Díky těmto parametrům a na míru šitým doplňkům patří vana ONE k horkým kandidátům do Vaší nové koupelny. Proč jsou vany SANTECH jedny z nejkvalitnějších van na trhu? Je jedním z nejtvrdších termoplastů na světovém trhu.


Santech vany

Sprchové boxy Sprchové panely Sprchové systémy Sprchové zástěny Sprchové vaničky. Nejhezčí a nejlevnější vany pouze na Koupelny-SEN. Pošlete si objednávku na naše krásné vany a uvidíte, že nebudete litovat. Rohové vany , obdélníkové vany , oválné vany , klasické vany , asymetrické vany , retro vany , volně stojící vany a akrylátové vany.


V prvopočátcích se jmenovala MARIKA, název odrážel jména svých zakladatelů: Matyáš, Richar Karlík. Zpočátku výrobní sortiment tvořily masážní vany , původně v licenci kanadského výrobce. Pokud hledáte kvalitní a hezké vany , tou správnou volnou je právě značka Santech.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Nízké vany ONE kombinují výhody sprchování a koupání. Santech plus jsou vysoce kvalitní vany české výroby. Nabízí komfortní pohyb jako ve srše a to díky menší hloubce a dostatečně plochému dnu vany.


Snadný vstup do nízké vany ocení nejen senioři nebo osoby s pohybovým omezením, ale i děti, které milují vanu plnou vody. Snížená vana - hloubka cm. Vaše koupelna se tak může proměnit ve skutečné domácí lázně.


Hydromasážní vany - platnost od 01. SANTECH přichází s novou sérií van – menší hloubkou pro snadný vstup do vany. Nízká vana ONE je první vanou, ve které se můžete opravdu bezpečně a navíc pohodlně vykoupat nebo osprchovat. ONE nabízí komfortní pohyb jako ve sprše a to díky menší hloubce a dostatečně plochému dnu vany.


Součástí podpor k vaně je sada úchytů pro přichycení vany ke zdi. Návod na instalaci vany a podpor k vaně je vždy součástí vany. E-shop Šujan Vám nabízí vany v různých provedeních.


V nabídce si jistě najdete vanu, která se Vám pro Vaše účely nejvíce zamlouvá, ale pokud ještě nevíte, jaký model Vám bude vyhovovat, můžete se inspirovat, popřípadě model vyzkoušet u nás na prodejně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.