pátek 28. února 2020

Sapho latus

Sapho latus

Budeme se těšit na Vaši návštěvu. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Před instalací je nutné si dobře rozmyslet pozici baterie a umyvadla.


Sapho latus

Doporučujeme instalovat baterii tak, aby výtoková hubice byla nad středem umyvadla. Součástí baterie je podomítkové těleso. Latus , SAPHO bathrooms. LATUS podomítková umyvadlová baterie. Ty jsou doplněny sprchovým sloupem, speciální baterií pro vany do prostoru a umyvadlovou baterií do prostoru.


Ať už máte velkou, střední nebo malou koupelnu, na doplňky se vždy najde místo. V dnešní době jsou doplňky do koupelny nejen praktické, ale působí i velmi esteticky. Na doplňky značky SAPHO navíc poskytujeme vysoké záruky. Rozdělte si koupelnu na zóny, umisťujte do nich vhodné doplňky a vaše koupelna bude vypadat vždy. Debian) Server at sapho.


Nástenná páková vaňová batéria balenie neobsahuje ručnú sprchu a. DPH (17€ bez DPH) 25€ Ušetríte. Otevírací doby na svátek 1. Nabízíme komplexní sortiment značky Sapho. Koronavirus, COVID-19: více informací. Nyní tyto výrobky můžete nakoupit za akční ceny! Nejprodávanější z nich držíme skladem.


Vybírat můžete z koupelnového nábytku, umyvadel, klozetů, bidetů, vodovodních baterií, sprchových vaniček, vanových a sprchových zástěn, vytápění, žlabů, sifonů a mnoha dalších. Get inspired for great things. Find the right bathroom to relax in the bathtub or shower.


We follow trends in bathroom furnishing. We select for you the ones that not only look great, but they are also practical. Zobraziť všetky kategórie. Barva na míru - RAL odstíny Zpomalovací panty Zpomalovací panty,Barva na míru - RAL odstíny Styl. Závěsné na stěnu Typ skříňky.


Dvířka Otevřená ŘAZENÍ PRODUKTŮ VYFIL. Skříňka se přímo nabízí k uskladnění čistících a hygienických prostředků nebo toaletního papíru. Fotografie produktů slouží pouze k ilustrativním účelům. Doprava ZDARMA - Ušetříte 5Kč. Zboží ze stejné kategorie: Předcházející Následující.


Sapho latus

Az ár a mosdót nem tartalmazza! Külön szükséges megvásárolni! A fenti terméket az alábbi.


Hasonló termékek -. Vanová baterie Optima Levanta včetně podomítkového tělesa chrom LE215. Balení neobsahuje uzavírací výpusť.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.