středa 12. února 2020

Zásobník dražice

DZ Dražice v rámci mezinárodního veletrhu Aquatherm Praha. Vyberte si pomocný ohřev. Příslušenství - bojlery Dražice. Srdečně vás zveme na.


Akumulační nádrže Dražice slouží k akumulaci přebytečného tepla od jeho zdroje. Podrobnosti Zveřejněno: 19. Zdrojem může být kotel na tuhá paliva, tepelné čerpadlo, solární kolektory atd.


Stacionární zásobník teplé vody s boční přírubou a jedním výměníkem,. Družstevní závody Dražice -strojírna s. DZ v rámci medzinárodného veľtrhu Aquatherm Praha. Je určen k akumulačnímu ohřevu užitkové vody elektrickou energií. Používá se zavěšený na stěně ve svislé poloze.


Zásobník dražice

Ovládá se termostatem, na kterém lze nastavit teplotu v rozsahu až °C. Ohřev vody provádí topné těleso, které je jištěno bezpečnostním termostatem a je umístěno uvnitř nádoby. Zásobník je smaltový a tepelně izolovaný. DRAŽICE OKC 1NTR - bez elektrického topného tělesa.


Stacionárny zásobník hranatého tvaru s jedným výmenníkom a vstupmi i výstupmi v hornom veku, vhodný na inštaláciu pod závesné kotle. Bojler Dražice OKCE 1litrů OKCE160II. Zdarma pro Vás navrhneme nejvhodnější solární systém.


Nová zelená úsporám a Kotlíkové dotace snadno. Je určený na akumulačný ohrev úžitkovej vody elektrickou energiou. Swiss Aqua Technologies - IPS KalyxX odstranění v. ACV SMART 2- zásobník teplé užitkové vody, nepřímotopný, nerezová vnitřní nád. Ohrev vody zabezpečuje ohrievacie teleso, ktoré je istené bezpečnostným termostatom a je umiestnené vo vnútri nádoby. Používa sa zavesený na stene v zvislej polohe.


Ovláda sa termostatom, na ktorom je možné nastaviť teplotu v rozsahu až °C. Kompletná ponuka akumulačných nádrží od výrobcu DRAŽICE. V našej ponuke nájdete modely DRAŽICE NA DRAŽICE NADO za najnižšie ceny na trhu. Expresné doručenie po Slovensku!


Nádrž obsahuje vnútorný smaltovaný zásobník o objeme od 1alebo 1litrov podľa veľkosti akumulačnej nádrže. Na zákazku je možné rozmiestnenie. Beztlakový zásobníkový ohřívač Dražice BTO litrů BTO5UP.


Internetový obcho dovoz pre celé Slovensko - Ohrievač, bojler vody kombinovaný závesný zvislý Dražice OKC na ohrev vody. Vodu ohřívá elektrické těleso ve smaltovaném, tepelně izolovaném zásobníku. Těleso je v době ohřevu ovládáno řídící jednotkou.


Domů náhradní díly - dz dražice. Prodám zásobník - ohřívač vody elektrický, závěsný, značka Dražice , objem l. Výrobní štítek na obrázku. Dražice OKCE 4S Ohřívač vody elektrický stacionární Ohřívač není v základu osazen topným tělesem a je nutné jej doobjednat.


Pro ohřev celého objemu ohřívače se do spodní části montuje přírubová topná jednotka TPK. Zde se nacházíte: Heureka. Dále nabízíme kotle, radiátory, bojlery, čerpadla, domácí vodárny, vany, sprchové kouty, nejrůznější boxy a další vybavení pro Vaši koupelnu. Vyhledávání zásobník tuv.


Hodnocení produktu: 1. Cena (Kč) Od: Do: Seřadit podle.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.