pátek 13. března 2020

Restaurace karviná

Restaurace karviná

D prohlídka restaurace klikněte zde. Po-Čt 11:- 24:Pá 11:- 01:So 12:- 00:Ne 12:- 23:. My ale neházíme flintu do žita a pomáháme těm, kteří to nevzdali. Restaurace v ČR jsou až do odvolání pro veřejnost zavřené.


Najdete u nás nejobsáhlejší katalog restaurací, kde pro vás stále vaří. Karviná - restaurace v okolí. Vážení zákazníci, od 16. Baron rozvoz menu a výdej menu sebou. Ve všední dny od 11:hod.


Letní terasa Otevírací doba. Pátek 14:- 23:00: Sobota. Výběr z jídelního lístku. Klasická česká kuchyně, hotová jídla, minutky a pizza po celou otevírací dobu. Stolní fotbálek, jukebox a bezdrátové připojení k internetu více.


Restaurace karviná

V případě příznivého počasí jsou zde od dubna do října nabízeny grilované speciality. Provozuje: Le gastro Batum s. Podívejte se, co dnes vaří Pivnice U Čápa dobrého. Věříme, že se Vám u nás bude líbit a rádi se k nám budete vracet.


The overall score of this restaurant is 3. Find on the map and call to book a table. Rozvoz je k dispozici od 11:do 22:neděle až čtvrtek. SPECIALITY RESTAURACE BARON: 1g Vepřová líčka na červeném víně, bramborové pyré se zeleninou A,10: 1Kč: 2g Pečené kachní stehno, vinné červené zelí, bramborový knedlík s cibulkou A,3: 2Kč: SPECIALITY K NAŠEMU FRY�. Stránky restaurace Tango. Vítejte v naší restauraci.


Restaurace karviná

Interiér klubu Tango je koncipován v moderním duchu se snahou zachovat teplo domova. Nový golfový resort pro Vás! Veřejné a mistrovské hřiště, cvičné plochy, restaurace , dětské hřiště a rozhledna. I přes to, že se jedná o hornické město, historické centrum města je vyhlášeno městskou památkovou zónou.


Máme pro Vás připravený široký výběr jídel a pizz a dalšími specialitami. Jsme kuřácká restaurace s nekuřáckým salónkem, kde se nachází hrací koutek pro d. Komunita Zobrazit vše. Možnost řazení dle hodnocení.


Informace Zobrazit vše. V naší restauraci můžete uspořádat oslavu narozenin, školní sraz a pod. Hospůdka s výtečnou staročeskou kuchyní a dobrým pivkem. Vyberte si novou nemovitost na sreality. Vaříme pouze na předem objednané akce.


Obiloviny obsahující lepek. K dispozici je stolní fotbal, jukebox či bezdrátové připojení k internetu. JE PROVOZ TÉTO RESTAURACE ZRUŠEN. PŘEDPOKLÁDANÉ ZNOVUOTEVŘENÍ 19.


Restaurace karviná

Po-Pá 11:– 14:So-Ne Zavřeno. Upřesnění restaurace : Nabídka jídel teplé i studené kuchyně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.