středa 11. března 2020

Retro hodinky kessel

Retro hodinky kessel

Vyberte si co potřebujete z 3aktuálních inzerátů v kategorii Starožitné hodiny a hodinky : retro. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Nabízím krásné,jako nové,zřejmě nenošené a plně funkční pánské retro digitálky kessel. Jen mají malou prasklinku v pravém dolním rohu. Ničemu to ale nevadí.


Případné zájemce prosím pište sms a já zavolám hned jak to bude možné. Hodinky KESSEL melodies chrono 1. KESSEL a Elektronika, dobry stav, cena dohodou. Nabízím retro hodinky jsou funkční, hodinář dal novou baterii, vyrobeno v. Retro použita hracka z dob ČSSR. Kdo nenosí hodinky , ať nejí!


Toužíte-li po něčem novém co neztratí lesk, nehledejte dále. Máme pro vás výběr evergreenů, které vypráví příběh mnoha generací a pravděpodobně je za nějakou dobu uvidíte i na svých pravnoučatech. Buying a vintage car is a wonderful, but also complicate journey. Choosing the most suitable vehicle, understanding its state of preservation and its originality, knowing how to plan in advance the after sales care neede all require precise skills.


Retro hodinky kessel

Skills that the professionals of Kessel Classic have honed over the years for the benefit of enthusiasts, in Ticino and beyond. Dána nová baterka - hodinky funkční, nastavovací boční knoflíky nereagují nebo velmi ztuha a špatně, proto raději bez záruky. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete!


Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Popis: Plně funkční , strojek Kessel 28. Digitálky (myslí sa zobrazenie údajov, nie samotný princíp, na akom dnes tak či onak funguje väčšina hodiniek, digitálnych či ručičkových), však nie sú iba retro móda a ich vývoj napreduje. Bez ciferníka, s náramkom, ktorý je sám displejom, navrhol hodinky japonský dizajnér Hironao Tsuboi.


Retro hodinky kessel

Casio Collection F 91-1. Kovová krabička na hodinky. Hledáte digitalni hodinky retro ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo.


Inzerát prodám digitální hodinky KESSEL v okrese Uherské Hradiště, cena 600Kč, od vseumetel na Sbazar. Pánské digitální hodinky Kessel. Stály 2Kčs - značka Kessel Quartz.


Mírně se zrychlovaly, ale jen o cca vteřin za měsíc. Při pořádném zapocení nebo polití vodou zhasly, ale stačilo je otevřít, vyschly a zase fungovaly. Baterie vydržela asi dva roky (ano, vydržela).


No a to nejlepší - nosil jsem je skoro denně let (slovy: dvacetdva). Prodám plně funkční digitálky z let. SAVION,pěkné zachovalé a pln. Digitální retro hodinky MONTANA,plně funkční a zachovalé,vzhledem ke stáří bez záruky.


Retro hodinky kessel

Světlo a melodie funkční. Prodam retro digitalky Pekne a Funkcni zn. Kup teď 2Kč s dopravou 3Kč. Zlaté starožitné kapesní hodinky dámské jeptišky s diamanty 60.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.