středa 11. března 2020

Rohová vana 130

Besco Aria akrylátová vana 130x7 140x7 150x7 160x7 170xDélka vany 1cm. Asymetrická vana Laguna. Levá i pravá orientace. Objem vany je 2litrů. Materiál: 1 akrylát.


Rohová vana 130

Vana je dodávána včetně nožiček. Cena vany je bez krycího panelu a vanové soupravy, vhodné naleznete v záložce příslušenství. Nájdených: 4produktov. Rohova vana 1x 130.


Vaňa veľmi úsporných rozmerov nap. Detail produktu Do obchodu. Nechte se hýčkat a užívejte si romantickou koupel v nové rohové vaně. Váš požitek můžou zvětšit hydromasážní systémy , různé doplňky jako podhlavníky nebo madla.


Rohová vana 130

Vany v naší nabídce mají dlouhou životnost až let, což zaručuje stejný požitek z koupání po dlouhá léta. Akrylátové vany ARA patří z hlediska designu mezi nejzajímavější a tvarově velmi propracované výrobky ze série rohových van. SANJET - Koupelny - Specialista na hydromasážní vany Sanjet : ROHOVÉ VANY VILLEROYBOCH - SPRCHOVÉ PANELY SPRCHOVÉ BOXY BATERIE AKČNÍ NABÍDKA SPRCHOVÉ ZÁSTĚNY VANY DO KOUPELNY MASÁŽNÍ VANY SPRCHOVÉ SYSTÉMY SPRCHOVÉ VANIČKY SPA VÍŘIVKY UMYVADLA Z LITÉHO MRAMORU MASÁŽNÍ SYSTÉMY BATERIE BLACK SPRCHOVÉ SYSTÉMY BLACK hydromasáže,hydromasážní,hydromasážní vany. Vany do malé koupelny: k doručení domů nebo na prodejnu.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Ačkoli od dob, kdy v každé koupelně trůnila totožná smaltovaná obdélníková vana a možnost pořídit si „zápaďáckou“ rohovou bylo vnímáno jako neskutečný luxus, který vám každý soused záviděl, i dnes mají rohové vany pro mnohé punc nedostupnosti. Výborné tepelně-izolační vlastnosti. Prostorná akrylátová rohová vana od známého výrobce RAVAK Rosa II, je vhodným výběrem do každé koupelny.


Rohová vana 130

Tato vana je vhodná pro koupelny menších rozměrů. Rozšířený límec vany a sedací část nabízí více pohodlí - tento typ je navíc. Kč včetně DPH Kolpa San CAROL Sedací vana. V minulosti se vyráběly vany, které se vešly do koupelen s j. Běžně dostupné zboží v uvedeném rozsahu. Po obdržení objednávky prověříme a telefonicky Vás budeme informovat a přesném termínu možného.


Expedice: Obvykle do pracovních dnů. Výškově nastavitelné podpěrné nožky jsou součástí akrylátové vany. Vanu lze doplnit o vanovou zástěnu. Prodám rohovou vanu 1x 1včetně baterie, nepoškozená, neudřená. Vhodná do menší koupelny.


Rohová vana 130

Nízká obdelníková vana vana 1x 7cm. Snížená vana - hloubka cm. Jako nová, nijak odřená (silikon na fotkách jde odstranit). Kč Akrylátová vana ARIA 1x cm. Uložiť na porovnanie.


Balenie vrátane nožičiek. Hodnotenie produktu:.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.