pondělí 16. března 2020

Retro koupelny inspirace

Retro koupelny inspirace

Retro koupelnové studio v Praze. Zpracujeme grafický návrh pokládky retro dlažby a obkladů! Přijďte se k nám inspirovat a prohlédnout stovky vzorků obkladů a dlažeb v retro stylu: EDEN koupelny , s. Může jít například o velmi dávný zdobný viktoriánský styl z Anglie, který může vyvolat až dojem honosné zámecké koupelny. Opomíjen není ani strohý styl s industriální nádechem.


V současné době je dokonce za retro styl označován i velmi barevné a. Koupelny - oáza soukromí a čistoty. Fotogalerie a inspirace retro koupelny. Většinou malá místnost, ale s velkou důležitostí pro Vaše bydlení! Podívejte se jak řešit Vaší koupelnu, zda umístit dvoj-umyvadlo, jak zvolit barevné kombinace, zda se rozhodnout pro sprchový kout anebo vanu. U nás najdete inspiraci od předních.


Fotografie plné inspirace pro vaši koupelnu. Vestavěné, solitérní samostatně stojící vany, vany na nožičkách, masážní vany, sprchové kouty. Designové koupelny a příslušenství. Obklady, kachličky a dlažba v retro stylu.


Zařizování koupelny nemusí být vždy jednoduché. Musíte se rozhodnout, jaké zvolit obklady, sanitu a nábytek. Proto jsme pro vás připravili tuto sekci, ve které najdete odkazy na videa, články s radami pro vybavení, ale i fotografie různých druhů koupelen. Originální dlažba do kuchyně i koupelny.


Vzorky k vidění v Showroomu v Praze. Vintage obklady a dlažba do koupelny. Přidal janac, dne 26. Toužíte po koupelně, která nezestárne? Pokud navíc zvolíte designové doplňky a vybav.


Starší styl se opět vrací! Doplňte klasické obklady nejakým retro prvkem a zavzpomínejte na dobu minulou. Nabízíme mnoho barev a designů. Každý kousek ve vintage stylu nám o sobě něco napoví, ať už jde o jeho vzhled či patinu, která napovídá něco z jeho minulosti. Samozřejmě ve vintage stylu můžeme pořídit i nové kousky.


Pokud však rádi hledáte a využíváte i staré a na pohled opotřebované věci, vintage styl je k tomu ideální. Základem koupelny ve vintage stylu je volně stojící vana, ideálně na ozdobných nožkách. Když už jsme se rozhodli pro tento prvek, dejme mu vyniknout. Umisťme vanu do prostoru, kde její křivky naplno zazáří, a doplňme ji baterií s obdobně ladnými tvary.


Retro koupelny inspirace

Musíme počítat s tím, že tento styl patří k finančně náročnějším, ve výsledku se to však rozhodně. Venkovní mrazuvzdorné dlažby Klinker. Stylová řešení koupelen SIKO, inspirace pro vaše koupelny ! Hledáte-li inspiraci pro vaši novou koupelnu nebo přemýšlíte, jak má vypadat rekonstrukce vaší koupelny , je tu pro vás výběr našich stylových řešení a fotogalerie koupelen. Co si pod tím představit?


Záleží na vašem vkusu. Dlaždice připomínající minulost mohou mít různý tvar a velikost. Seženete retro kachličky, které byly při výrobě záměrně postaršeny a získaly zajímavou patinu. Trendem, jenž je dnes velmi ceněn, je totiž právě vytvoření co nejautentičtějšího obrazu těchto období v novém, aktualizovaném kabátu.


Pro retro koupelny jsou tak typické například oblejší tvary a široká škála. Zajímáte-li se o retro styl, můžete si více přečíst v článku Světu vládne retro nábytek – líbí se vám? Text: Lucie Sýkorová Foto: 3. Dnes jsme se rozhodli vám nabídnout několik zajímavých nápadů, které vám pomohou propůjčit vaší koupelně zajímavý retro vzhled. S průměrnou velikostí koupelny v ČR je to podobné asi jako s výší průměrného platu – realita je úplně jinde.


Prý průměrná velikost české koupelny je necelých metrů čtverečních. A proto my teď poradíme pár super tipů těm z vás, kteří se v koupelně tísní na méně než metrech. Galerie je sestavena z 3D návrhů koupelen, vytvořených v grafickém centru SIKO KOUPELNY a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.