pátek 20. března 2020

Revize elektrospotřebičů

Nechejte si veškerá zařízení, která používáte, zkontrolovat specialisty, díky čemuž se vyhnete nejenom nenadálé poruchy zařízení, ale také se vyhnete zranění elektrickým proudem. Vám může být udělena bloková finanční pokuta až do výše 2. Jak postupovat při provedení revize nebo kontroly elektrických spotřebičů a nářadí? Pokud Vás zajímá, kolik za tyto odborné činnosti zaplatíte, měli byste si prohlédnout následující ceník. V současné době jsou ceny revizí elektrospotřebičů závislé především na počtu kusů , které musí technik prověřit.


Revize elektrospotřebičů

Dále revize provádí opravář vždy po provedené opravě. Vítáme Vás na našich stránkách. Revize zajišťuje provozovatel.


Naše společnost se zabývá revizemi elektrospotřebičů a nářadí ve Vašich kancelářích, dílnách, prodejnách, ve školách, na úřadech či v jiných organizacích. Praha východ a zápa Benešov. K provádění revizí elektrospotřebičů máme potřebná oprávnění a platná osvědčení, možnost kontroly před započetím revize. K revizi elektrospotřebičů používáme měřící přístroj REVEX plus. Po provedení samostatné revize Vám během 1-dnů předáme vypracované protokoly o revizi a fakturu.


Sami za Vás budeme hlídat datum další revize , nestane se Vám tak, že by jste používali spotřebič bez platné revize a tím se vystavovali vysokým sankcím a samozřejmě i ohrožení zdraví a majetku. Jedná se o skupiny od A až po E, přičemž každá skupina charakterizuje prostředí, ve kterém se zařízení používá. Například skupina C pojednává o přístrojích, které jsou používány k. V případě vážné nutnosti vypracovat revize elektrospotřebičů urgentně, ať už z důvodu kontroly, či jiné spouštíme revizní pohotovost.


V tomto případě Vám zajistíme revize elektrospotřebičů do hodin od prvního kontaktu. Tato služba je zpoplatněna 1 navýšením ceny oproti ceníkové ceně. Výchozí elektrorevize po rekonstrukci nebo nově provedené elektroinstalaci.


Revize elektrospotřebičů

Norma též obsahuje opatření pro řádné fungování těchto. Každá revize má jasně danou platnost, kterou musíte ještě před vypršením obnovit, chcete-li zařízení i nadále používat. Termíny, do kterých je potřeba revizi provést, se u různých typů zařízení liší.


Proto jsme pro Vás připravili přehledné tabulky, kde naleznete lhůty pro provádění kontrol a revizí. Cílem našich revizí elektrických spotřebičů je ochrana klienta před finančním postihem ze strany orgánů státního odborného dozoru, vyplývajících z neznalosti platných právních a technických předpisů. Již od 2-Kč za kus! Cílem těchto norem je zabezpečit ochranu před úrazem elektrickým proudem a požárem.


Revize elektrospotřebičů

Proč provádět revize elektrospotřebičů ? Sb a následných právních úprav. Pokud máte ve své provozovně či firmě elektrické spotřebiče měli by jste vědět že na ně je daná zákonná povinnost dodržovat revize těchto elektrospotřebičů a držet se platných směrnic či norem ČSN. V bytech a rodinných domech zákonná povinnost o revizích elektrických spotřebičů se netýká.


Ale zase je tu pojišťovna která Vám nenaplní pojistku. Cena revize elektrických zařízení a elektrických strojů je závislá na počtu kusů (při provedení elektrické revize u více spotřebičů najednou lze uplatnit množstevní slevu) a velikosti takového zařízení. Cena je rovněž závislá na tom, jak jsou elektrické spotřebiče připraveny k revizi (soustředěny na jednom místě, kabelové rozpojení, atp.). Naše firma se zabývá revizemi elektroinstalací již třetím rokem.


Ale jako většina jsme začínaly v poměru jako OSVČ sedm let. Jedním ze základních předpokladů k podávání kvalitních pracovních výkonů na Vašem pracovišti je zajištění bezpečnosti práce a ochrany zdraví při práci. Velmi důležitou činností v této oblasti jsou pravidelné kontroly a revize elektrospotřebičů , které na Vašem pracovišti používáte. Prováděním elektro revizí chráníte nejen své zdraví a majetek, ale. Jestliže se chcete vyhnout jejich studiu, je žádoucí obrátit se na skutečně spolehlivou firmu, která má s prováděním elektro revizí dlouholeté zkušenosti.


Zaměřujeme se na komplexní služby v oblasti elektrorevize. Jsme elektromontážní firma ve stejné situaci bod 1. PDP objednávka vždy zní revize elektroinstalace s odstraněním závad zjištěných v průběhu revize. Elektro revize provádíme kvalitně a levně.


Je to jedna zakázka s jednou cenou-za dopravu,revizi,práci,materiál.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.