úterý 17. března 2020

Rohová vana 140x90

Rohová vana LYRA 1Pravá, Riho. Záruka let na akrylát. K vaně LYRA je možné zakoupit příslušenství – podpor.


Vane a príslušenstvo Vaňa je prvok, ktorý zaberá najviac miesta vo vašej kúpeľni, preto jej výberu treba venovať dostatok času. U nás nájdete množstvo vaní rôznych tvarov - vane obdĺžnikové, rohové, guľaté i atypické. Sada noh a odpadová souprava nejsou standardní součástí dodávky a je nutno je dokoupit zvlášť. Filtrování: Kontakty.


Výhodou akrylátových van, že se rychle zahřívají, udržují teplotu. Povrch vany se snadno ošetřuje, je neporézní a má antibakteriální vlastnosti. Výborné tepelně-izolační vlastnosti. Panel nainstalujete kolem vany během pár minut, přičemž ukrytý prostor zůstává kdykoliv přístupný. Expresné doručenie po Slovensku!


Akrylátová vana RIMA se vyrábí v rozměru 130x8 140x, 150x9 160x10 170x1levá nebo pravá. Vana je vyrobena z kvalitního 1 akrylátu s velmi příjemným lesklým povrchem, který ulehčuje mytí a běžnou údržbu. Celoakrylátové vany disponují stálou barevností, vysokou pevností a tak i dlouhodobou životností. V ceně není příslušenství (sifon, podpory k vaně).


Táto rohová vaňa nielenže dobre využíva priestor, ale nízkou spotrebou vody chráni aj životné prostredie. Atypické a asymetrické koupelnové vany. Toužíte po prostorné vaně pro koupel ve dvou, ale klasická rohová vana – tedy s oběma rovnými stranami stejné délky a symetrickým obloukem místo třetí strany – se do vaší koupelny nevejde? Celková dĺžka rohovej vane býva obyčajne kratšia ako pri klasickej pozdĺžnej vani, ale v kúpeľni zaberá výrazne viac priestoru.


Rohová vana 140x90

Nákup bez rizika: dní na vrácení. Levá i pravá orientace. Objem vany je 2litrů. Balení bez madla, nožiček a podhlavníku. BAVany RIHO jsou vyrobeny z litého akrylátu.


Je to vysoce kvalitní, neporézní plast, v celé tloušťce probarvený. Všechny vany RIHO jsou vyztuženy vrstvou pol. Balenie bez panelu, nožičiek a sifónu. Na objednávku Na objednávku.


VANA TEIKO NAXOS Symetrická rohová vana NAXOS s opěrnou částí hlavy na obou stranách a sedacím místem. Asymetrická vaňa z akrylátu. Je vyrobena z kvalitního akrylátu, který se snadno udržuje a zaručuje dlouhou životnost.


Dopřejte si pohodlnou koupel, kde se můžete zrelaxovat a uvolnit se. Výškově nastavitelné. Voľne stojaca akrylátová vaňa prístenná Corsan E-0Iseo. RIHO Vana rohová asymetrická LYRA 140xcm. Stylové a všem požadavkům vyhovující vany jsou vyrobeny z probarveného, litého sanitárního akrylátu.


Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Relax a pohodlné kúpanie vo vani rohovej, smaltovanej, či vo vani z liateho mramoru môže začať už pri jej výbere na FAVI.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.