pátek 20. března 2020

Servis kotlů

Servis kotlů

Servis plynových a eletrických kotlů. Snažíme se, aby vše proběhlo v maximálně krátkém čase. Opravy mimo pracovní dobu jsou možné pouze po telefonické dohodě, ovšem s příplatkem dle ceníku.


Náš servis kotlů zajistí opravy, servis plynových kotlů a veškerých plynových spotřebičů. Pokud spotřebič nepoužívám, musím servis provádět? Potřebuji provést roční servis (lidově revizi) svého kotle, jak na to?


Které značky kotlů máte oprávnění servisovat? Spotřebič nefunguje, co mám dělat? Kolik služba stojí a kde najdu další informace a dokumenty? Montáž a servis kotelen. Správa a údržba kotelen - bezproblémové topení po celý rok.


Servis kotlů

Pravidelnou prohlídku a údržbu všech technologických zařízení kotelny. Opravy a výměny trubek velkých kotlů z oceli a nerezi. Kontrolu a revizi plynu. Proč dělat servis kotle pravidelně?


Důležité upozornění: V období záruční doby kotlů Dakon smí provádět servis a údržbu pouze vyškolení servisní mechanici s platným servisním průkazem na dané zařízení. Povolaný servisní mechanik je povinen tento průkaz na vyžádání předložit k ověření způsobilosti pro uvedení spotřebiče do provozu a potvrzení záručního listu. Jsme k dispozici 3dní v. Zabývá se montáží a servisem průmyslových plynových hořáků a kotlů. Jednatelem firmy jsou pan Jaromír Klein a paní Ing. Zajišťujeme opravy, servis , revize, dodávky a montáže plynových kotlů.


Provádíme také instalace topných a solárních systémů na zakázku. Zajistíme rozvody topení, vody, plynu a odpadů. Dále tepelných čerpadel a solárních panelů. V současné situaci, kdy je většina z nás ve svých domovech, je důležité. Společně proti COVID-19.


Pravidelná každoroční prohlídka je velice důležitá pro zachování správné funkce a bezpečnosti kotle. Pravidelný servis Vám také zaručí vyšší účinnost spalování a tím úsporu nákladů až v řádu desítek procent. Uvedení spotřebiče do provozu.


Servis kotlů

Možnost dlouhodobé spolupráce (SVBJ, Bytová družstva atd.) Výměna a montáž kotlů a elektrokotlů. Provádíme: seřízení plynových kotlů , uvedení do provozu, záruční i pozáruční servis , revize a periodické prohlídky. Všem registrovaným zákazníkům poskytujeme na servis plynových kotlů výrazné slevy.


Oprava plynových spotřebičů Opravy kotlů provádějí technici s praxí v oboru, což zaručuje kvalitní opravy kotlů mnoha druhů, navíc s odborným školením od jednotlivých výrobců tak, aby se opravy plynových kotlů uskutečnily rychle a spolehlivě. Děkujeme za pochopení. Dakon - vyrábíme tradiční české kotle na tuhá paliva a elektrokotle.


Zaručujeme bezpečný provoz a dlouhou životnost. Zodpovědnost za naši techniku pro nás nekončí jejím prodejem. Ve správný čas vás bude kontaktovat servisní partner, se kterým si domluvíte vhodný termín roční kontroly, která je v ceně služby. Revize plynovodů NT, ST, VT. Kompresní a regulační stanice.


Pro řešení požadavků kotelen s výkonem nad 1kW, kaskády kotlů pište e-mail s poptávkou na vit. Neprovádíme servis plynových karem a opravy sporáků. Zbyněk Dvořáček - Brno, Blansko a okolí. Hašek servis kotlů s. Autorizované měření emisí nad 200kW výkonu zajišťuje servis plynových kotlů -De servis s. Tento servis plynových. Prodej akumulační nádrží a kotlů na tuhá paliva.


Servis kotlů

Vozíky na dřevo Akumulační nádoby představují zvýšené pohodlí při vytápění vašeho domu. Slouží jako zásobníky přebytečného tepla, které využíváte bez.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.