pondělí 2. března 2020

Sprchové zástěny bez vaničky

Jestliže potřebujete v koupelně ušetřit místo, bude pro vás lepší sprchová zástěna s posuvným, shrnovacím nebo zalamovacím typem otevírání. Sprchové zástěny bez vaničky. Konstrukce (rám) Tvar.


Jsou vhodné především do nových nebo rekonstruovaných koupelen s naprosto rovnou podlahou a správným spádem. Nabízíme vám bezrámové sprchové zástěny bez vaničky z bezpečnostního skla a povrchovou úpravou Nanoglass, nebo klasické posuvné sprchové zástěny. Příslušenství k vanám.

S technologií Hüppe Anti-Plaque - povrchová úprava aplikovaná ve výrobě, která usnadňuje čištění a umožňuje jednoduché stékání vody v podobně drobných kapek. Posuvný systém otevírání. Levá i pravá orientace. Nabízíme sprchové vaničky mnoha rozměrů, tvarů, provedení i způsobu instalace.


Nabízíme modely akrylátové, ocelové (smaltované), keramické, ale i vaničky z litého mramoru. Dodáváme modely pro položení na podlahu, umístění na nožičky i pro zapuštění či obezdívku. Nespokojte se s kompromisem.


Vyberte si takový sprchový kout, který bude splňovat všechny vaše požadavky, a přitom bude za skvělou cenu.

Náš outlet vám právě takové sprchové kouty nabízí. Ať již jsou vytvořeny pouze zástěnou nebo vyzděnou nikou a dveřmi. Navíc jsou moderní a nadčasové. Firma POLYSAN vyrábí sanitární techniku - vany, sprchové zástěny , sprchové vaničky , sprchové kouty, hydromasážní systémy a další.


The globally operating Geberit Group is the European leader in the field of sanitary products. Geberit operates as an integrated group with a very strong local presence in most European countries, providing the best value when it comes to sanitary technology and bathroom ceramics. Pod sprchovými kouty bez vaničky je nutné si představit pouze samostatnou sprchovou zástěnu, kterou Vám nabízíme v několika rozměrech, především jako sprchovou zástěnu a sprchové zástěny o rozměrech 90xcm.


Dále si můžete u sprchových koutů bez vaničky vybrat z několika variant bezpečnostních skel např. BEZ VRTÁNÍ do stěn koupelny. Lamely jsou průsvitné s hladkou vnitřní stranou. Venkovní strana je opatřena decentním s dekorem kůry. Balení obsahuje kompletní instalační příslušenství.


Jejich masivní rozšíření umožnil moderní. Díky dnešní široké nabídce najdete ten správný rozměr vaničky z litého mramoru, který vám umožní ten správný odvod vody pří sprchování. U nás si vyberete ten pravý sprchový kout dle možností vaší koupelny. V této kategorii naleznete půlkruhové, čtvercové i asymetrické sprchové kouty v rozměrech 70x7 80x8 90x9 100x1bez vaničky.


Každá řada nabízí sprchové vaničky různých tvarů, rozměrů, provedení a způsobu instalace.

Bez problémů se přizpůsobí i sprchovým koutům větších rozměrů, největší námi vyráběná vanička má velikost x 1cm. HÜPPE sprchové vaničky – na kterých stojí představy. Teprve v harmonické souhře vaničky se sprchovým koutem se představa optimální sprchy přemění na jedinečné místo pohody. Je jedno, jestli zapuštěná do podlahy nebo usazená na obloženém podstavci - HÜPPE Vám nabízí správné řešení pro každou montážní situaci.


Bezkonkurenční poměr kvality a ceny, čistý, bezrámový, moderní a elegantní design. Ostré vnější hrany vaniček splňují nároky na vzhled moderní koupelny a zároveň umožňují bezespárové přisazení ke stěně. Nejoblíbenější jsou vaničky z litého mramoru, v nabídce máme i akrylátové, keramické, plechové nebo plastové. Lze je obezdít i zapustit do podlahy.


Správně vybraná vanička zajišťuje Váš komfort a pohodlí. V naší nabídce naleznete sprchové kouty čtyřúhelníkové, čtvrtkruhové, asymetrické, atypické, půlkruhové, do niky nebo volně stojící příčky. Stejně tak i závěsy a kompletní příslušenství pro zástěny. Nejprodávanější zboží držíme skladem.


Vybírat můžete ze značek SanSwiss, Riho, Ravak. Vaničky se vyrábí z litého mramoru, akrylátu, ABS plastu nebo keramiky. Do prostor s vysokou zátěží doporučujeme sprchové vaničky z litého mramoru. Náš e-shop pokrývá veškerý koupelnový sortiment, a tak u nás naleznete i sprchové dveře, zástěny , sprchové závěsy do koupelny, vaničky nebo odtokové žlaby.


Sleva Doprava zdarma Poslední kus. Funguje jako sprchový kout bez vaničky. Walk-in sprchové zástěny vyžadují dostatek prostoru v koupelně. Výhodou je nenáročná údržba, stejně tak snadná montáž. Díky tomu, že zde nejsou pohyblivé části, mají tyto zástěny pro sprchový kout delší životnost.


Díky zdvihovému mechanismu je možné zástěny instalovat bezprostředně na podlahu, bez použití sprchové vaničky. Zvolte si sprchový kout dle svých představ a dle vlastního vkusu tak, aby Vás každé ráno pobyt v koupelně těšil. Výběr kvalitního sprchového koutu, sprchových dveří nebo zástěny je pro mnohé lidi, kteří se chystají rekonstruovat nebo stavět novou koupelnu, velké dilema.


Z toho důvodu je naším cílem strukturovat naši širokou nabídku koutů, dveří a sprchových zástěn do přehledných sekcí. Mezi nejžádanější kouty do koupelny spadají ty s plastovou výplní (polystyrol) a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.