pondělí 2. března 2020

Rekonstrukce koupelny liberec

Rekonstrukce koupelny Liberec. Jediné, co musíte udělat, je kontaktovat nás a zorganizujeme bezplatnou konzultaci. Specialista na rekonstrukce koupelny , bytu a bytového jádra, Liberec. Dále se specializujeme na instalatérské práce, výstavby, rekonstrukce a montáže topení a topných systémů (včetně plynových), vodoinstalace, rekonstrukce bytových jader nebo jiných sociálních. Firma se specializuje na realizace koupelen (bytového jádra, panelového bytu), kompletní rekonstrukce koupelen (montáž keramických obkladů, dlažby a dlaždic), rekonstrukce bytů, přestavby bytových jader a rekonstrukce chalup v okolí lokalit - Liberec , Jablonce n. Nisou, Turnov, Železný Brod a Semily.


Rekonstrukce koupelny liberec

Pocházíme z Jablonce nad Nisou a vzhledem k dostupnosti provádíme nejčastěji řemeslné práce právě v těchto městech. Vzhled koupelny po rekonstrukci je podřízen požadavkům zákazníka, proto realizace rekonstrukce koupelen provádíme na základě grafických návrhů a konzultací se zadavatelem. Topení Liberec Vodoinstalatérské práce a topenářské práce v Liberci.


Specializace na na bytová jádra, koupelny , kuchyně, obytné prostory, opravy a rekonstrukce interiérů, rodinných domů na klíč, půdní vestavby a dokončování hrubých staveb v Liberci a okolí. Liberec , rekonstrukce koupelny Turnov, rekonstrukce koupelny u Semil, rekonstrukce koupelny. Pokládáme plovoucí podlahy, PVC i koberce , uděláme Vám koupelnu podle přání , tzv.


Rekonstrukce koupelny liberec

Toužíte po nové koupelně, ale nemáte čas na shánění stavebního materiálu, zajištění dopravy nebo ekologickou likvidaci odpadu? Vsaďte na stavbu koupelny na klíč a komplexní služby! Vítáme Vás na našich webových stránkách jejichž prostřednictvím bychom Vám rádi přiblížili naší práci. Umakartové koupelny - demontáže. Kompletní přestavby a rekonstrukce Liberec.


Liberec působící v oboru stavebnictví let se zaměřením na rekonstrukce bytů, bytových jader na klíč, obklady, pokládky dlažby, sádrokartonářské a malířské práce. Pro plynulý chod rekonstrukce zajistíme kompletní vodoinstalaci a elektroinstalaci včetně revize. Záleží na stáří a jeho stavu. Ovšem volný prostor nabízí mnohá využití.


Přinášíme vám aktuální trendy a novinky v koupelnách. Inspirujte se našimi fotografiemi nových i rekonstruovaných koupelen. Pokud koupelnu právě plánujete, poradíme vám s výběrem vhodných materiálů jako jsou obklady a dlažby do koupelny a vytvoříme 3D grafický návrh nebo Panorama 360°. Koupelna je místem pro relaxaci. Specializace na bytová jádra, koupelny , kuchyně, obytné prostory, opravy a rekonstrukce interiérů, rodinných domů na klíč, půdní vestavby a dokončování hrubých staveb.


Máme za sebou více než let praxe a 5rekonstrukcí koupelen. REKONSTRUKCE KOUPELNY LIBEREC - AQUATREN jak může vypadat Vaše paneláková koupelna? Více než let zkušeností a přes 500.


Harmonogram rekonstrukce : bourací práce – kompletní demontáž starého bytového jádra včetně odvozu na skládku. Oprava nebo instalace nových stoupaček, nové rozvody vody a elektroinstalace. Samonivelace podlahy, aplikace hydroizolace.


Chtěli byste obdržet konkurenční nabídky od podnikatelů z Liberce? Celá rekonstrukce proběhla ve čtyřech týdnech. Hodně se bouralo a pak vyzdívalo, stavěly se sádrokartonové příčky,“ dodává Michaela. Majitelé si do zvětšené koupelny vybrali akrylátovou vanu D-code od společnosti Duravit.


Dodáváme koupelny kompletně včetně 3D návrhu a realizace na klíč, rádi vám pomůžeme také s jednotlivými částmi koupelnového vybavení. Základem designu koupelny jsou jednoznačně obklady a dlažba , kvalitní vodovodní baterie , sprchy nebo sprchové sety a sanitární keramika od renomovaných výrobců. Navštivte jedno z našich koupelnových studií Ptáček.


Největší galerie koupelen v ČR.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.