úterý 24. března 2020

Střešní nosiče na auto

Střešní nosiče na auto

Střešní nosiče na auta se pomalu stávají nezbytností. Využije je každý, kdo jezdí lyžovat na hory, má rád cyklotůry nebo jen převáží nadměrné náklady. Stejně tak se vám bude střešní box hodit, pokud se chystáte na letní dovolenou a pro cestu k moři jste se rozhodli použít vaše auto. Vybrat si tak můžete z klasických, magnetických či podélných nosičů.


Střešní nosiče na auto

Klasické střešní nosiče je možné na auto kdykoliv namontovat a opětovně sundat. Vítáme Vás na stránkách našeho e-shopu. V našem obchodě naleznete kompletní sortiment vybavení pro bezpečnou přepravu jízdních kol, lyží, oblečení a dalších věcí. Vyberte si střešní nosiče na auto.


Na hory oceníte střešní box na lyže. Naopak dovolenou v létě osvěží nosič kol na tažné zařízení. A hlavně dycky Thule! Pro bezpečnou přepravu věcí na střeše doporučujeme příčníky na auto (hagusy) Thule, která má opravdu vynikající. Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes!


Střešní nosiče na auto

Nabízíme kvalitní autoboxy značek Thule, Neumann, Hakr na lyže, snowboardy či jiná zavazadla. Dlouhodobě velkou oblibou se těší držáky na kolo na auto švédské společnosti Thule. Například střešní nosič Thule FreeRide 5poskytne vašemu kolu maximální stabilitu během jízdy. Bez ohledu na to, jaký systém si zvolíte pro své vozidlo, můžete se spolehnout, že získáte ty nejbezpečnější, nejsilnější a nejstylovější střešní nosiče široko daleko. Pro nákup zboží, můžete rovnou přejít do sekce ESHOP.


Doufáme, že u nás najdete vše, co hledáte. Pokud se chcete dozvědět, co vše Vám můžeme nabídnout, čtěte dále. Naše primární výroba je zaměřena na střešní nosiče.


Snažíme se pojmout co. RADY PRO VÝBĚR STŘEŠNÍCH NOSIČŮ. Nejtišší střešní nosiče na světě. Sázíme na kvalitu, a proto spoléháme na nejprodávanější značku střešních nosičů a boxů Thule.


Thule je švédská značka prémiové kvality, která nabízí nejen střešní nosiče , střešní boxy nebo nosiče kol na auto. Praktické střešní nosiče pro téměř všechny vozy Škoda, díky kterým bude instalace přídavných autoboxů, nosičů kol, lyží nebo snowboardů hračkou. Stejně jednoduchou instalací se přitom mohou pochlubit i samotné příčníky, na Autodoplňky-obchod.


Oblíbený typ střešních nosičů. Poskytují větší přepravní kapacitu a větší prostor, na který lze uchytit nadstavbové nosiče. Pro vyhledání střešního nosiče použijte vyhledávač, který vám pomůže najít střešní nosič Thule, Atera, Hapro přímo pro model vašeho vozu. Pokud se vaše vozidlo nenachází ve vyhledávači střešních nosičů nebo potřebujete poradit při výběru, neváhejte nás kontaktovat. HAKR, pro páry lyží (carving).


Příčníky a podélné střešní nosiče. Každý střešní nosič od ŠKODA AUTO je specifikován a odzkoušen na více typech vyráběných vozidel a je také odzkoušen crashtesty. THULE v ČR Nabízíme kompletní sortiment značky Thule, střešní nosiče , nosiče kol na tažné zařízení, střešní boxy na auto , dětské vozíky, sněhové řetězy a nosiče lyží.


Střešní nosiče na auto

Dalším procházením webu vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Až o nižší hlučnost nosičů oproti jiným značkám. NOSIČE ELSON AUTO , KTERÉ MAJÍ STATUS NENÍ SKLADEM JSOU VYRÁBĚNY NA ZAKÁZKU, DOSTUPNOST JE NA DOTAZ!


Jaký nosič kol na auto vybrat? Nosič kol na střechu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.