pondělí 30. března 2020

Tatramat eov 100

W øxV - 4x 9cm. Produktový rad EOV Trend tvoria zásobníkové nástenné elektrické ohrievače vody v okrúhlom vyhotovení. Vnútorný kotol ohrievača je smaltovaný špeciálny.


Produktovú radu EOV tvoria zásobníkové nástenné elektrické ohrievače vody v okrúhlom vyhotovení. Sú jedinečné svojou kvalitou, dizajnom, vyhotovením, špičkovými di. Nástenný tlakový zásobníkový ohrievač vody so smaltovanou oceľovou nádržou v hranatom prevedení. Jeho nerezová príruba s ohrievacím telesom je vybavená antikoróznou horčíkovou ochranou.


Prístroj je riadený elektronickou reguláciou. Elektronika disponuje tromi ECO-programami zabezpečujúcimi úsporu energie a ďalšími funkciami ako sú: protimrazová ochrana, obmedzenie. Produktovou řadu EOV tvoří zásobníkové závěsné elektrické ohřívače vody ve válcovém provedení. Elektrické ohřívače vody produktové řady EOV jsou jedine.


Tatramat eov 100

Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Vnitřní nádrž ohřívače je opatřena speciálním vysoce kvalitním smaltem a následně vypálena při konstantní teplotě 850°C. Voda je ohřívaná topným tělesem o výkonu kW. Kč Cena je uvedena včetně RP a DPH.


Tatramat ELOV 1od 31€ - Heureka. Termíny a ceny doručení. Garantujeme nejlepší cenu.


Vnútorná nádrž ohrievača je vybavená špeciálnym vysoko kvalitným smaltom a následne vypálená pri konštantnej teplote 8° C. TATRAMAT EOV 1elektrinis vandens šildytuvas, tūrinis boileris pakabinamas vertikalus kaina. Závesná nštalácia vertikálne na stenu - nastojato. Co se týče energetické účinnosti, dosáhl tento typ označení C, podobně jako většina bojlerů v našem srovnávacím testu. S velkým 200l objemem souvisí také zátěžový profil XL, který informuje o. Tyto válcové elektrické ohřívače se umisťují na zeď.


Celkový objem - 1l. Teplotu vody si můžete nastavit od °C - °C. Bojler je chráněný před korozí prostřednictvím hořčíkové anody. Aktuální teplotu zobrazuje indikátor teploty, který se nachází na přední straně bojleru. Forgatógombbal szabályható a hőmérséklet 70°C-ig, melyet az elől elhelyezett hőmérő mutat.


C-os melegvíz leadására is képes. Skladom (zistiť dostupnosť tu) predajňa Piešťany (ks) predajňa Skalica (ks) predajňa Dolný Kubín (ks) DOMOSS Centrá. Výkon ohrievacieho telesa je kW. Možnosť nastavenia optimálnej teploty v rozpätí od - 75°C. Výhodou je jednoduchá inštalácia a manipulácia, viacstupňová ochrana, komfortná prevádzka.


Ohybné hliníkové potrubie kruhového prierezu, tzv husí krk. Je určený pre rozvody vzduchu v objektoch. Ideálne použitie k odsávaču pár v domácnostiach. Globaltech - Čína e1stupeň hlin�.


Keďže nám odišiel plynový kotol, pri výmene sme poriešili ohrev TUV plynom, ostal bojler na oc.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.