středa 1. dubna 2020

Rohové dřezy franke

Vynikají širokým spektrem barevných odstínů bílé, černé, šedé, béžové a hnědé umožňujících dřez, vodovodní baterie a zbytek kuchyně dokonale sladit. Výroba probíhá patentovanou technologií v kovových formách. Spojením drcené žuly a akrylu je vytvořen Fragranit. Velmi odolný materiál s barevnou stálostí a povrchovou úpravou, která zajišťuje rezistivitu i vůči inkoustu či červené řepě.


Tato série vyniká moderním designem a velice příznivou cenou. Rozměry: 9× 5mm Výřez: dle šablony Dřezy : 4× 3× 1mm, 1× 2× mm Spodní. Franke Nerezové dřezy. Kuchyňské rohové dřezy. Dnešní nabídka rohových dřezů je velmi pestrá.


Pokud si přejete umístit dřez do rohu, určitě si u nás vyberete ten pravý. Množství variant a kombinací jednotlivých řešení vás ohromí. Není nic jednoduššího, než začít hledat Váš nový rohový dřez. Naše granitové dřezy s odkapem přinášejí spojení oblíbeného přírodního designu s praktickým odkapávačem. Velmi rádi Vám poskytneme veškeré informace o zboží nebo Vám poradíme s výběrem telefonicky nebo e-mailem.


Rohové dřezy franke

Tento typ dřezů zaručuje funkčnost. Odtok vody do odpadu pomocí drážek. Dřezy z odolného, kvalitního materiálu, vyrobené společností s dlouholetou tradicí.


Na výběr je zde z mnoha barevných provedení. Celý sortiment za super ceny! Zboží skladem a odborný personál, který Vám poradí! Kvalita a rozumná cena, to je to, čím se naše produkty vyznačují především.


Jedná se o vylepšenou verzi původního granitu, která je hladší pro ještě snadnější údržbu. Další výhodou je dlouhodobá barevná stálost. Atraktivní vzhle snadná údržba a vysoká odolnost.


Jsou vyrobeny z nově vyvinutého kompozitního materiálu Algranit, obsahujícího cca drcené žuly, spojené dohromady vysoce kvalitním pryskyřičným polymerem, který je činí odolné proti nárazu, poškrábání. Granital je odolný proti poškrábání, nárazům i promáčknutí. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Granitové dřezy jsou vyrobeny z moderního přírodního materiálu.


Velikost dřezu: 4x 3x cm. Máte rohovou kuchyňskou linku a toužíte po granitovém dřezu? Rohovy prvek: x cm. GRAFIT nyní AKCE s možností nákupu za VIP výhodnější ceny. Co se týká tvarů, výběr je ze dřezů hranatých, kulatých i asymetrických.


Příslušenství ke dřezům - misky, koše na nádobí, krájecí a přípravné desky a jiné doplňky. Svojí popularitu tyto kuchyňské dřezy získaly díky svým velkým výhodám, jednou z nichž je absolutní univerzalita, jednoduchost údržby a péče, a velmi příznivá a dostupná ceny. Naším cílem je, abyste zažili radosti, které vám vaření, stolování a zábava v kuchyni může přinést. Díky svým vlastnostem je proto žádaným materiálem pro výrobu šperků - a stejně jako tyto šperky zdobí své nositele, tak i dřezy TEKA ozdobí a vnesou lesk do vaší kuchyně.


Rohové dřezy franke

Nabízíme nerezové dřezy rohové , s odkapem a vaničkou, nerezové dřezy se sklem, kulaté dřezy a další modely vč. Nedávných 1let v historii společnosti je výzvou pro neustálé inovace v oblasti technologie a designu a špičková řešení pro splnění spotřebitelských nároků. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.


Nakupte nejlevněji přes Heureku. Hloubka vany dřezu je 1mm. Dřez je určen pro horní montáž do minimálně 5mm široké skříňky, po úpravě i do.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.