pátek 3. dubna 2020

Rohové dřezy granitové

Granitové rohové dřezy. Dřezy do skříněk větších než cm. Jsou vyrobeny ze speciálně vyvinutých kompozitních materiálů a dostupné v několika velikostech a barevném provedení.


Jsou vysoce odolné, snadno se udržují a odolají krátkodobým teplotám až 280°C. Atraktivní vzhle snadná údržba a vysoká odolnost. Jsou vyrobeny z nově vyvinutého kompozitního materiálu Algranit, obsahujícího cca drcené žuly, spojené dohromady vysoce kvalitním pryskyřičným polymerem, který je činí odolné proti nárazu, poškrábání. V našem obchodě máte možnost najít ideální dřez do stylu vaší kuchyně, dostupných prostorů, funkčních potřeb a rozpočtu opravy. Nicméně i tyto dřezy mají své výhody a nabízíme je v samostatné sekci kompozitní SMC dřezy.


Opravdové granitové dřezy se vyrábějí cca z rozdrceného kamene (křemen, žula), akrylátového pojiva a barviva a jsou v celém svém objemu homogenní. Včetně odkapu se váhově pohybují okolo – Kg. Příjemce tržby eviduje tržby ve zjednodušeném režimu, tzn. Každá kuchyně s rohem si zaslouží rohový dřez! Konkrétně zde se jedná o granitové rohové dřezy ! Nabízí tak možnost praktického vyplnění málo využívané části pracovní desky.


Rohové dřezy granitové

Výsledkem je více prostoru pro další vybavení a hlavně zvýšení komfortu při přípravě pokrmů. Kvalita a rozumná cena, to je to, čím se naše produkty vyznačují především. Vyberte si z široké nabídky nerezových, granitových a keramických dřezů. Většina nabízených kuchyňských dřezů máme skladem.


Bezplatné vrtání otvorů pro baterií, excentr ne. Rohové dřezy (5) Jednodřezy (17). Splňují všechny nároky na kuchyňský dřez, na každém rohovém dřezu je možné umístit například vodovodní baterii, nebo excentrické ovládání výpusti. V kategorii naleznete rohové dřezy celoplošné, rohový dřez s odkapávací plochou a miskou na nádobí nebo zeleninu nebo se.


Rohové dřezy granitové

Máte rohovou kuchyňskou linku a toužíte po granitovém dřezu? Nabízíme základní granitové dřezy , granitové dřezy s odkapem, rohové granitové dřezy , granitové dřezy s vaničkou a další. Franke fragranitové dřezy jsou vyrobeny z odolných materiálů obsahujících drcené žuly a přírodních křemičitých písků (kameniva), díky jejichž vlastnostem jsou odolné. Nabízíme rohové granitové dřezy levně, ale přitom ve vysoké kvalitě. V našem katalogu je naleznete v provedení s vaničkou i odkapem.


Jsou skvělým řešením pro méně prostorné kuchyňské desky, jelikož díky svému umístění ušetří spoustu místa. Do štýlovej kuchyne sa hodí i štýlový drez. Mnoho ľudí si obľúbilo rohové drezy kvôli ich praktickým vlastnostiam, menším nárokom na miesto, a kvôli špecifickému umiestneniu. Pre maximálny komfort doporučujeme zvoliť rohový drez z granitu, ktorý presvečil už celý rad užívateľov o svojich. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Rohové dřezy granitové

Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace Souhlasím. Velmi rádi Vám poskytneme veškeré informace o zboží nebo Vám poradíme s výběrem telefonicky nebo e-mailem.


Dnešní nabídka rohových dřezů je velmi pestrá. Pokud si přejete umístit dřez do rohu, určitě si u nás vyberete ten pravý. Kuchyňské rohové dřezy. Množství variant a kombinací jednotlivých řešení vás ohromí.


Není nic jednoduššího, než začít hledat Váš nový rohový dřez.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.