pondělí 13. dubna 2020

Ruční čerpadlo na naftu

Ruční čerpadlo pro čerpání nafty a olejů s nízkou viskozitou. GEKO Čerpadlo se vyznačuje vysokou účinností, pevnou konstrukcí a snadnou obsluhou. Díky použití teleskopické sací trubice můžete nastavit délku čerpadla.


V Popis zboží:Mini olejové čerpadlo poháněné 24V. Nepoužívejte čerpadlo k čerpání benzínu. Vlastnosti produktu: Napájení 24V výkon 155W délka kabelu 165cm průměr odtoku 23mm výška zdvihu 3m maximální výška čerpání 3-5m. Pridať medzi obľúbené. Obchodní podmínky Doprava a platba Nákup na splátky.


Ruční plastové sifónové čerpadlo na palivo, vodu GEKO 1Kč NET 10. Ruční pumpa mini sací mačkací 12mm MAR-POL 149. Ruční rotační čerpadlo je určeno k čerpání paliva nebo oleje.


Ruční čerpadlo na naftu

RUČNÍ PUMPA NA OLEJ A NAFTU ČERPADLO. Univerzální na všechny druhy olejů a nafty Rotační čerpadlo Sací potrubí lze rozložit na. Ruční , elektrická a pneumatická čerpadla a pumpy. Sací průměr: mm, průměr výpusti: mm.


Ovládání je ruční pomocí kličky, která otáčením pohání rotační čerpadlo. AdBlue, oleje a další ropné produkty. Po skončení činnosti je možné potrubí čerpadla rozložit na tři části a. Mohlo by vás dále zajímat Nabídku nejlevnějších produktů seřazených podle ceny naleznete v kategorii levné Čerpadla na naftu a olej.


X s měřičem čerpadlo na naftu 12V FMT12. Kromě ručních pump jsme nezapomněli ani na doplňkový sortiment a spolu s nimi si tak můžete rovnou koupit i pístové čerpadlo nebo rážecí hroty. Dvouválcové čepadlo Lila lze instalovat na malém prostoru a využít pro volný výtok i výtlak vody bez mechanických nečistot o maximální teplotě 40°c. Sudové čerpadlo na naftu a LTO HORNET K C. Na dotaz Značka: TECALEMIT Záruka. Běžná cena 9Kč 5Kč 4Kč bez DPH 5Kč 4Kč bez DPH do dnů ks.


K C sudové čerpadlo BEZ hadicové s teleskopickou trubkou 4- 925mm. Určeno pro přečerpávání motorové nafty, lehkých topných olejů, paliv, petroleje, nemrz. Odkazy na odborné recenze.


Pre čerpanie olejov, viskozných kvapalín, nafty si môžte vybrať z viac typov čerpadiel. Je možné použiť samonasávacie, odstredivé prípadne zubové čerpadlá na oleje. Ponorné kalové čerpadlá sú vhodné hlavne na čerpanie odpadových olejov v priemyselných aplikáciach. Využijete ho v dielni, garáži, na farme či stavenisku.


Výhodou je pevná a odolná konš. Praktické ruční čerpadlo s příslušenstvím. Prosím, použijte minimálně znaky!


Je praktický pomocník pokud potřebujete například ze sudu odčerpat (veškeré druhy) olejů nebo nafty. Jednoduché ovládání pomocí kličky, která otáčením pohání rotační čerpadlo. Možnost rozmontovat na tři části a pohodlně uskladnit. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí.


Není vhodné k čerpání benzínu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.