úterý 7. dubna 2020

Sběr víček 2018

Hlavně v létě a to mě moc bavilo. Neplatí pro výkup víček v Olomouci. Třídění podle barev: červená – všechny odstíny červené, zelená – všechny odstíny zelené, modrá – všechny odstíny modré, žlutá – všechny odstíny žluté, bílá – všechny odstíny bílé barvy. SBĚR VÍČEK OD PET LAHVÍ pro spolek Zvíře v tísni, z. Sběr víček je pro Kačenku pomocí i nadějí. Naše školka si vytipuje postižené dítě, které potřebuje pomoc a nasbíraná.


Feb Jde o sběr plastových víček od lahví, kterým pomáháme rodičům postiženého chlapce Nikyho získat peníze na léčbu dítěte. Svetozár Plesník Comments. Je to především kontaminace víček. Sbírka víček pro Lukáška je v plném proudu.


Každým dnem se připojují noví sběrači víček a snažíme se vytvářet další a další sběrná místa. Charitativní sběr víček. Obchodní centrum Europark ve spolupráci se spolkem Dobrý skutek organizuje sbírku plastových víček pro.


Vážení kolegové a kolegyně, dovolte, abych vám svým jménem, ale především jménem rodiny malého Ondry Duška z Ostrova u Hořic na Jičínsku, všem upřímně poděko. Jupíků bez gumového těsnění,odměrky od Sunaru, celé obaly od žvýkaček Orbit a další podobná víčka od nás vykupuje firma. Sběr organizovala s přibližně dvěma sty lidmi, celkově se na schraňování víček podle Gory podílelo odhadem asi 3tisíc lidí. Nejvíc uzávěrů se vybralo na konci školního roku, kdy firma vykupovala přibližně 1tun víček měsíčně. Referentka Plastožrouta Adéla Tomšů Právu sdělila, že sběr víček její společnosti nadále roste.


Nárůst výběru víček zaznamenala loni prý i společnost Puruplast z Uherského Hradiště, která zpracovává plasty. Sběr plastových víček pro dobročinné účely – má to smysl? Výzvy pro sběr víček pro dobročinné účely jsou něco jako řepka na našich polích. Jsou všude a je jich hodně. Sbírky na nové elektrické vozíky pro handicapované, příspěvky na útulky, dary na domovy pro seniory… Začněme jednoduchou matematikou.


Sběr víček 2018

Prosíme také sběrače, aby byli tak hodní a nedávali mezi víčka jiný materiál, jako například baterie, kovová víčka a gumová či celofánová těsnění. Z důvodu nesolidního jednání výkupní firmy jsme byli donuceni ukočit sběr víček. I přesto se ale výzvy na sběr víček stále objevují.


I takováto banalita může pomoci s léčbou stovek těžce nemocných dětí. Jako je například Ondra, který trpí mozkovou obrnou. Aby ho rodina mohla poslat na rehabilitace, které pojišťovna nehradí, každý den jeho děda Václav Tonar vyráží vybírat kontejnery na plast a sbírá víčka. Chcete si s námi povídat nebo třeba dohodnout sběr víček ? Webovská prezentace organizace Ekologický institu Veronica zabývající se ekologií, ochranou přírody a krajiny, ekologickým zemědělstvím, ekologickým stavěním, odpady, praním a čištěním v domácnostech, obnovitelnými zdroji energie apod. Kolik přispěje sběrem průměrný Čech?


Spočítali jsme to a suma, která nám vyšla, vám vyrazí dech! Novela zákona o odpadech bohužel ovlivnila i plasty. Dovolím si prosím sdílet pozváni na Adventní koncert České televize, jehož výtěžek bude věnován Nadační fond pro předčasně narozené děti a jejich rodiny fond pro předčasně narozené děti a jejich rodiny.


Zastavte tuhle rakovinu, než vám z toho jebne Už mnohokrát sem nabádal lidi k tomu, aby přestali se sběrem plastovejch víček a dycky se najde někdo, kdo to vytasí a lidi pak stádně paběrkujou odpa myslej si jak pomáhaj, přitom leda prd s kupou bordelu navíc. Konec sběru víček 20. Rodina Nikýska moc děkuje. Problém je, že to příliš nefunguje. Mnohem lepší je poslat potřebným rovnou peníze nebo třeba dárcovskou SMS.


Asi jste již nějakou výzvu na sběr víček od PET láhví slyšeli, nebo vaše děti už. Víčka hoďte do kontejneru na plasty. PET lahví – většinou na nějaký dobročinný účel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.