pátek 17. dubna 2020

Sprchový odtokový žlab

Sprchový odtokový žlab

Výrobci jej označují různě – sprchový žlab , odtokový kanálek, odtokový žlab , sprchový odtokový kanálek apod. Vždy se však jedná o stejný výrobek. Nejprve změřte délku a šířku výřezu, aby se do něj sprchový kanálek vešel. U nás najdete sprchové žlaby s hydroizolací různých rozměrů a značek.


Sprchový odtokový žlab

Sázkou na jistotu je. Některé modely rovných odtokových žlabu již svůj rošt mají. Vítejte v našem obchodě. Nabízíme Vám kvalitní celonerezové sprchové žlaby do koupelny.


Sprchový žlab by měl být součástí každé moderní koupelny. Vyberte si u nás největší výběr vzorů za nejlepší ceny. Odtokový sprchový žlab NEO 2vPRO. Přidat do oblíbených-.


Sprchový odtokový žlab

Jeho použití se však neomezuje pouze pro domácící koupelnu – odtokové žlaby se perfektně hodí i do větších provozoven s hromadnými sprchami a toaletami, jako jsou veřejné plovárny nebo relax centra. Jak vybrat odtokový sprchový žlab. Minimalistický design a čisté linie.


Díky němu si můžete postavit sprchu snů. Máme pro vás několik ra jak vybrat ten správný. Alcaplast LOW podlahový žlab 750mm s okrajem pro perforovaný rošt. Speciální úprava zamezuje ulpívání nečistot. Rozměry vhodné pro sprchové kouty všech velikostí.


SHOWERPROFILE-SB Spádový klín H=10mm, Ušlech. V4A broušená, délka: 2m. Tento rovný sprchový odtokový žlab s moderním a elegantním designem dodá každé koupelně stylový nádech.


Náš rovný sprchový odtokový žlab je dodáván. Otočením roštu vznikne kanálek pro vložení dlažby. Vzor DÍRKY Vám zaručí, že Vaše koupelna bude moderní dlouhá léta a celonerezové provedení, že Vám i mnoho let vydrží. Prevence pronikání zápachu a jiných nečistot prostřednictvím integrovaného sifonu.


Moderní, nadčasový design pro Vaši koupelnu. Nerezový sprchový (podlahový) žlab. K dispozici, expedice do hod.


Pokud chcete zachovat design koupelny a potřebuje odvodňovací kanál v rohu, tak sprchový žlábek rohový s ramenem je ideálním řešením. Vážení zákazníci, z důvodu opatření jsou osobní odběry zrušeny do odvolání. Chtěli bychom Vás také upozornit, že expedice objednávek je momentálně opožděna o 3-pracovních dnů. XL Rovný sprchový odtokový žlab 2ks vlnky 730x140mm nerezová ocel.


Toto je doporučená prodejní cena dodavatele. Je určen pro použití ve sprchových koutech se třemi. VýprodejSprchové žlaby s jedinečnou slevou Odvodňovací žlab KNWF ZAB 800mm s. Podlahové žlaby a vpusti jsou moderním řešením všude tam , kde nechcete nebo nemůžete umístit sprchovou vaničku. Nabízíme sprchové odtokové žlaby od firem AlcaPlast , Gelco , Ravak a OlsenSpa. Novodobý odtokový žlab , je možné pořídit v několika variantách.


Tyto varianty se liší délkou (dvě délky - 50 7mm) a provedením nerezového roštu (dva typy - Snake a Waves). Skladem (ks) dodání do hodin nebo ihned na prodejně. MEDIUM- 4Well Rohový odtokový žlab , lesk-.


Sprchový odtokový žlab

Představujeme také pestrou nabídku žlabů a roštů do vašeho walk-in koutu. Sprchové a podlahové žlaby mají více variant, perforované, pro vložení do dlažby, plné rošty, plné rošty z bílého skla, rovné nerezové, broušené, odtokové.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.