čtvrtek 9. dubna 2020

Vodoměrná sestava schéma

Vodoměrná sestava schéma

Každý vodoměr je umístěn ve vodoměrné sestavě. Musí obsahovat předepsané prvky. Osazení a výměnu vodoměru provádí provozovatel.


Aby vodoměr fungoval správně, musíme ho chránit proti poškození a udržovat vodoměrnou sestavu ve funkčním stavu. Vodoměr dodává a osazuje PVK až po uvedení řadu do provozu. Místo pro vodoměrnou sestavu má být chráněno proti mrazu, suché, větrané, dobře přístupné (neumisťujeme do garáží, na parkoviště apod.). Technických standardech), 3. V naší vesnici vybudovali obecní vodovod a každý máme za povinnost si nachystat měření - ze zdi ve sklepě domku mi trčí trubka a dostali. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Vodoměrná sestava : Autor: Jiří Vláčil Datu09. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. VODOMĚRNÁ SOUPRAVA č. Konstrukční charakteristiky č. Velikost vnitřního prostoru vodoměrné šachty je optimalizována pro pohodlnou manipulaci obsluhy. Samonosná vodoměrná šachta určená k instalaci vodoměru - průměr m. Vodoměr ve směru přítoku pitné vody musí být opatřen plombou v místě připojovací matice.


Vodoměrná sestava schéma

Montáž čerpadla SVA a vzájemné nastavení polohy článků. Comments are turned off. Autoplay When autoplay is enable a suggested video will automatically play next.


PE trubek DN6 která bude v 1. Sestava musí být umístěna ve výšce 2m – 1m od podlahy a 2m od boční zdi. Při prostupu zdí je nutno přípojku uložit do chráničky. Vodoměr a sestava musí být ochráněna před nárazem a nízkou, nebo vysokou teplotou.


Filtr je požadován pouze u vodoměrů od DN 40. Kladečské schéma vodovodní přípojky;. Stavební výkres vodoměrné šachty (v případě, že vodoměrná sestava není umístěna do nemovitosti) Oblíbené články.


Plastové vodoměrné šachty a armaturní šachty umožňují snadný přístup k vodoměrům a připojovacím armaturám. Mezi vodoměr a uzávěr se v případě potřeby navrhuje uklidňující kus trubky o délce podle pokynů výrobce vodoměru. Provozovatel vodovodu pro veřejnou potřebu může požadovat osazení mechanického filtru před vodoměr.


Vodoměrná sestava schéma

English translation and. Nefunkční sestava komunit, deseti kantonů a federální vlády nebyla její chyba, byl to nesmysl. The unworkable configuration of communities, ten cantons and a federal government was not its fault, but it is a. V nabídce máme kompletní sortiment čerpadel NORIA. Grafy potřeby TUV - bytovky. Schéma pro výpočet vodovodu.


Výpočet vodovodu (tabulka) Max. Podklady a příklady pro cvičení z. KB) Výkres osazení OTP-5. BLOKOVÉ SCHÉMA – CHORUS EFEKT.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.