úterý 2. června 2020

Střešní nosiče kol

Střešní nosiče , boxy a nosiče kol značky THULE. Plánujete trip na kole a nemáte ho jak přepravit? Jedete lyžovat na hory a potřebujete je uložit někde v autě? Pomůžeme vám vybrat kompletní set s příčníky pro vaše auto. Předností je hlavně otočný omezovač momentu utažení, který nabídne jistotu optimálního upevnění na střeše.


Střešní nosiče kol

Jsme specialisté na střešní nosiče a boxy. Pokud vyrážíte na cyklovýlety na delší vzdálenost, střešní nosiče jsou ideální volbou. Autoboxy, střešní nosiče , příčníky, držáky kol a nosiče lyží - nosice-stresni. Při výběru nosiče kola je důležité zvážit na jakém typu auta budete kola převážet, abyste se k nim vždy pohodlně dostali.


Dále zvážit počet kol , která chcete převážet současně a potřebu jejich zabezpečení. Nosiče kol jsou vhodným doplňkem na Vaše letní dovolené. Prodáváme a montujeme nosiče jízdních kol a to jak klasické střešní nosiče (vhodné nejen jako nosiče kol , ale také boxů), tak také nosiče kol na páté dveře a nosiče kol na tažné zařízení. Snadno díky nim přepravíte kola a ještě zbyde spoustu místa pro účastníky zájezdu.


Střešní nosiče kol

Prodej a půjčovna střešních nosičů, nosičů kol a lyží, střešních boxů a dalšího příslušenství. Velké množství zboží skladem přímo na prodejně. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.


Thule, COMPASS, Škoda a dalších. Nabízíme střešní nosiče , nosiče kol na tažné zařízení, nosiče kol na střechu, střešní boxy na auto, dětské vozíky, sněhové řetězy, nosiče lyží a nosiče pro vodní sporty. V případě osobních odběrů pro naskladnění zboží a uvedenou cenu je nutností objednávka v e-shopu!


Střešní nosiče kol

Ačkoliv je nutné je vyzvedávat na střechu vašeho vozu, mají střešní nosiče kol maximálně propracovaný systém, kdy stačí vaše kolo pouze nacvaknout, a poté stáhnout páskem. Jejich instalace je jednoduchá a poměrně rychlá. Na druhou stranu mírně zhoršují jízdní vlastnosti a lehce zvedají spotřebu. Speciálně vyvinutý firmou ATERA pro velice jednoduchou montáž.


Zcela nový, samonastavující držák po vložení rámu umožňuje jízdní kolo snadno a rychle naložit, převézt a sundat. RADY PRO VÝBĚR STŘEŠNÍCH NOSIČŮ. Pohodlné vyhledávače vhodných nosičů a řetězů.


Všechny výrobky snadno namontujete a naložíte. Tento problém navždy vyřeší střešní nosič na kola! Nesmíme zapomenout také na střešní nosiče kol a nosiče kol na tažné zařízení. Na výběr je mnoho výrobců, ale v našem shopu naleznete pouze osvědčené a vyzkoušené tzn. Třeba při průjezdu nádhernou.


Vítáme Vás v našem eshopu. Marin Wildcat Trail WFG 5-27. Ještě jednodušší je ale manipulace s nosiči na tažné zařízení. To však ne každé auto má. Pro značky ŠKODA,Hyunda od výrobců NEUMANN,UEBLER,THULE,PEWAG,půjčovna.


Střešní nosiče kol

V naprosté většině se jízdní kola ke střešnímu nosiči montují za rámovou trubku a pneumatiky. Oba tyto výrobce naleznete v naší nabídce. Příslušenství pro nosiče kol a autoboxy. Velký výběr příslušenství pro nosiče kol , střešní boxy a střešní nosiče. T-adaptéry, náhradní díly, řemínky, sady zámků.


Neváhejte nás kontaktovat - vybereme a doporučíme vhodný náhradní díl i pro Vás. THULE a HAPRO autoboxy - střešní nosiče - nosiče kol na střechu, páté dveře a tažné zařízení. PEWAG sněhové řetězy osobní, SUV, 4xa nákladní.


Vývojáři se při jejich tvorbě opírali o své velké zkušenosti z aeronautiky spolu s praktickými zkušenostmi z každodenního užívání nosičů po téměř let.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.