úterý 2. června 2020

Tatramat eov 50

W øxV - 4x 8cm. Produktovú radu EOV tvoria zásobníkové nástenné elektrické ohrievače vody v okrúhlom vyhotovení. Sú jedinečné svojou kvalitou, dizajnom, vyhotovením, špičkovým. Vnútorný kotol ohrievača je smaltovaný špeciálnym vysokokvalitným smaltom a následne vypálený pri konštantnej teplote 8°C.


Vďaka najmodernejším technológiám, postupom a know-how využitým pri vývoji týchto ohrievačov vody bolo možné extrémne znížiť spotrebu el. TATRAMAT - ohrievače vody, s. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Nástenný tlakový zásobníkový ohrievač vody so smaltovanou oceľovou nádržou v hranatom prevedení.


Jeho nerezová príruba s ohrievacím telesom je vybavená antikoróznou horčíkovou ochranou. Prístroj je riadený elektronickou reguláciou. Elektronika disponuje tromi ECO-programami zabezpečujúcimi úsporu energie a ďalšími funkciami ako sú: protimrazová ochrana, obmedzenie. Produktovou řadu EOV Trend tvoří zásobníkové nástěnné elektrické ohřívače vody ve válcovém provedení.


Vnitřní nádrž ohřívače je opatřena speciálním vysoce kvalitním smaltem a následně vypálena při konstantní teplotě 8°C. Voda je ohřívaná topným. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Elektrický zásobníkový ohřívač vody o objemu litrů, určený pro svislou instalaci. Zobrazte si všechny obchody. Za tyto obchody dáme ruku do ohně Ok-levne. Termíny a ceny doručení.


Tatramat eov 50

Garantujeme nejlepší cenu. Tatramat EOV 1od 27€ - Heureka. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Až nato že ste poslali miesto EVO produkt EVO až na druhy pokus ste poslali správny.


Overený zákazník Pridané: 3. Zakúpený v Pricemarket. Vertikalūs ir horizontalūs montuojami horizontaliai, tūriniai, mažos talpos, montuojami po kriaukle. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze. Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované.


Přidat do oblíbených Skladem u dodavatele. Elektrické ohřívače EOV Trend Elektrické závěsné ohřívače vody o objemu litrů. Pomocí otočného voliče regulátoru teploty je možné plynulé nastavení teploty od 7°C do 75°C. AR PVN Pievienot grozam Svars, kg: 21. Augstums, m8Dziļums, mm 4Platums, mm 4Montēšanas veids Vertikalus Elektr.


A zománcozott tartály speciális magnézium anódos korrózióvédelemmel. Nemokamas pristatymas! Tai vieni populiariausių elektrinių ir kombinuotų vandens šildytuv. Skladom (zistiť dostupnosť tu) predajňa Piešťany (ks) predajňa Skalica (ks) predajňa Dolný Kubín (ks) DOMOSS Centráln. Kód tovaru: TATEOV50.


Zásobníkový elektrický ohřívač vody s objemem l Viac in. Jedinečná kvalita, design vytvořeným špičkovými návrháři a skvělé provozní vlastnosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.