pondělí 15. června 2020

Vana duravit

The fluid transition from the round base to the geometric “T” shape is the defining design feature of the series and reminiscent of the branching shape of a tree. This design element can be found in every piece in the new range and as such forms a recurring, iconic. Again, DuraStyle offers innovative solutions in the tub field. The tub trademark is the characteristic sloping of the rear edge: It serves as a support to make getting in and out easier and adds to the visual appeal, because shampoo and other items vanish behind it.


The tub is available with acrylic and furniture finish an optionally, with whirl system. Heightened emotions contrast with state-of-the-art technology, soft forms meet geometric contours. New trends in surfaces, colors, and materials round off the doctrine of holistic, individually designed bathrooms. Nový Badmagazin - 3stran relaxace Vše čerstvé, jiné a plné nápadů. Vana , s jedním sklonem pro záda vpravo Ve.


Důsledně harmonické: vana odráží tvar umyvadel a je překvapivě jemná na dotyk. Oválný tvar je vždy impozantní - ať už volně stojící, zády ke zdi nebo rohová varianta. Montážní návod Vana k zabudování do obkladu (do niky, do rohu, předstěnová verze). Erklärung der Signalwörter und Symbole HINWEIS! Hodnocení produktu:.


Autorem tohoto zdařilého sanitárního konceptu je trio designérů EOOS , kterému se podařilo navrhnout atraktivní moderní design ve spojení s maximálním uživatelským komfortem. Vana vyrobená ze sanitárního akrylátu se jednoduše instaluje a je odolná vůči všem běžným čistícím prostředkům. Masážní vana z akrylátu o tloušťce mm. Vana je vybavena hydromasáží a airmasáží. Balení bez madla, nožiček a podhlavníku.


Na objednávku Běžná doba dodání dní. Obdélníková vana ze smaltované oceli o tloušťce mm. Levá i pravá orientace. Objem vany je 1litrů. Na cestě Očekáváme 25.


Duravit (1) Ideal Standard. Leben im Bad Living bathrooms. Explication des avertissements et symboles REMARQUE ! Pour évider les dégâts matériels Référence à la consigne de montage dans ce. Indici, quoetiam poftea ufus fuit ad Chryfopociam, quae. Vyrábí se v délkách 1a 180cm, v šířkách 7 a cm.


Série Kategorie Rozměry Produktový matrix 2nd floor A. Rohová vana z akrylátu o tloušťce mm. Secon there are the designers themselves. Each designer is a specialist in his field – a prominent global innovator with an inherent sense for good design.


Vana duravit

Související produkty. Samozrejme, že dobrý dizajn nie je. Přetáhnout produkty sem. Registrovat Košík pro stahování.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.