středa 17. června 2020

Výroba vzduchotechnického potrubí

Výroba vzduchotechnického potrubí

Zajistíme pro Vás dodávku vzduchotechniky na klíč. Obraťte se s důvěrou na naše školené zaměstnance, projdou s Vámi Vaše připomínky a vysvětlí Vám všechny náležitosti. Následně Vám navrhnou a zpracují vzduchotechniku.


Vyrábíme standardní i atypické tvary vzduchotechnického potrubí. Prohlédněte si náš sortiment! Naše moderní zařízení nám dovolují přistupovat individuálně k vaším přáním a potřebám. Chcem nakúpiť v e-shope.


Vzduchovody a príslušenstvo. Podľa objednávky vám dodávame všetky požadovan. Patří sem veškeré výrobky v jakékoliv povrchové úpravě (pozinkování, komaxit, nátěry, atd.) a barevném provedení: atypické díly vzduchotechnického potrubí , dvouplášťové potrubí včetně tvarovek, plechové kazety a panely, montované konstrukce z hliníkových profilů, zákryty a odsavače, skříně pro plynoměry nebo elektroměry, regálové systémy, kontejnery na.


Vyrábíme čtyřhranné a kruhové potrubí pro běžná VZT zařízení. Naše čtyřhranná a kruhová potrubí jsou určená pro klimatizaci, větrání a odsávání bez agresivních výparů, mechanických příměsí nebo látek, které podporují opotřebení nebo nadměrnou korozi oceli nebo zinku. Kruhové potrubí vyrábíme z pozinkovaného plechu nebo z nerezi. Prvky potrubí jsou vyrobeny tak, aby byly spojovány vzájemným zasouváním do sebe nebo pomocí přírub. V nabídce máme SPIRO potrubí z pozinkovaného plechu se.


Společnost DRÁŽEK, spol. Vladimír DRÁŽEK – vzduchotechnika. Predmetom našej činnosti je výroba štvorhranného a kruhového vzduchotechnického potrubia, vrátane príslušenstva VZT rozvodov, klimatizácia, klampiarstvo, kovovýroba. Vyrábame a dodávame štvorhranné vzduchotechnické potrubie vysokej kvality z pozinkovaného plechu, kruhové vzt potrubie systém SPIRO, komponenty pre vzduchovody, zariadenia pre vzduchotechniku, montážny a spojovací materiál, klampiarske práce. Třída těsnosti prvků potrubí je B-C.


Dostatečná výrobní kapacita zaručuje krátkodobé dodací lhůty. Přehled výrobků: Čtyřhranné potrubí sk. Firma Ján Skovajsa - KLIMAT bola založená ako následník rodinnej tradície vo výrobe vzduchotechniky. V súčasnosti sa v našej ponuke okrem štvorhranného potrubia a kruhového vzduchotechnického potrubia skupiny I. Při projekci předizolovaného potrubí navíc nemusíte dodržovat běžnou délku dílu m - délka tohoto potrubí může být až m. Dodáváme jak kompletní vzduchotechnické potrubí , tak samostatné strojně předřezané díly, anebo materiál pro ruční výrobu dílů. UKAŽ DALŠÍ FOTOGRAFIE.


Domluvit schůzku - vyrobíme Vám a dodáme - čtyřhranné potrubí v provedení pozink nebo nerez - kruhové spiro potrubí vč. Pro nadstřešní část používáme plast s úV stabilizátorem, pro vyšší životnost. Provádíme výrobu vzduchotechnického potrubí čtyřhranného nebo kruhového provedení včetně odpovídajících tvarových dílů.


Výroba vzduchotechnického potrubí a tvarovek. Součástí naší firmy je vlastní dílna pro výrobu vzduchotechniky. Pracoviště dílny je vybaveno moderní technikou pro možnost vlastní výroby vzduchotechnického potrubí a různých ocelových konstrukcí. Cílem vzduchotechniky (VZT) je výměna vzduchu za čerstvý, nasáváním z exteriéru pomocí potrubí a ventilátoru.


Na rozdíl od klimatizace, kde je hlavní funkcí regulace teploty a vlhkosti vzduchu. Nezbytným dílem klimatizace je tepelný výměník, kde je ochlazován vzduch k dosažení požadované. Zakázková výroba vzduchotechniky Velká část našich vzduchotechnických výrobků je dodávána ve speciálních úpravách či přímo navržena dle parametrů našich klientů.


Předností naší společnosti je především mnohaletá zkušenost s výrobou vzduchotechniky, moderní technologické vybavení a kompletní servis od poradenství, výroby, až, po montáž. Tento typ vzduchotechnického potrubí je určen zejména pro větrání v průmyslových objektech, komerčních prostorách nebo rodinných domech. Jistě oceníte snížení tvorby hluku ve vzduchotechnice a možnost výroby atypických rozměrů. Klademe důraz jak na vzhle tak kvalitu … „ Materiály „Máme širokou paletu panelů a materiálů… Disponujeme i antimikrobiálním. Naše společnost poskytuje výrobu a kompletní dodávku tvarovek, vzduchotechnického potrubí včetně příslušenství.


Nejčastější dodávky máme na odsávání, filtrace vzduchu, rekuperace tepla, digestoře pro svařování, výfuky filtrů, odvod a přívod pro klimatizace, větrání budov ad. Počet zaměstnanců v tomto období vzrostl s původně pouze osoby na 12. V dalších letech realizovala firma zakázky rozsáhlého charakteru.


V této skupině zboží najdete veškeré potrubí , tvarovky a další komponenty potřebné k přívodu, nebo odtahu vzduchu. Můžete si vybrat vzduchovod z pozinkovaného plechu, plastový, anebo ohebnou hadici pro rozvod vzduchu, například tepelně a hlukově izolovanou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.