středa 17. června 2020

Vakuové vývěvy

Veskom jako výhradní zástupce italské společnosti Pneumofore pro Českou republiku nabízí dodávku a montáž vakuových vývěv. Přímý pohon, nízké otáčky, chlazení vzduchem, protihlukový kryt, bez nutnosti základů, o. Ve strojírenství Rootsovy vývěvy urychlují evakuaci a prohlubují maximální vakuum při vakuovém pokovování. V chemickém průmyslu se Rootsovy vývěvy uplatní při zvýšení čerpací rychlosti a prohloubení vakua.


Vakuové vývěvy

Toto video bylo natočeno pro vzdělávací nekomerční účely pro SPŠ Na Třebešíně. Technické prostředky. Rotační (lamelové) vývěvy slouží k dosažení jemného vakua a jako první stupně systémů vysokého a ultravysokého vakua. Ve válcové komoře (1) se otáčí válec (2), který se na jedné straně těsně dotýká stěny komory. Ve štěrbině válce jsou dvě přepážky (3), které od sebe odtlačují pružiny, takže těsně přiléhají ke stěnám komory.


Vakuové upínání a vývěvy. Hledáte vakuové zařízení pro vakuový koncetrátor? Potřebujete zachytit zkondenzované páry? Vyzkošejte našeho Průvodce výběru laboratorní vývěvy.


Vakuové vývěvy

Talíř vakuové vývěvy s elektrickými přípojkami. Ještě na skladě ks k dipozici. Vysoce výkonná, kompaktní, jednofázová, olejem těsněná vakuová vývěva pro pokusy s vakuem. S ochranou proti přehřátí, rukojetí, vzduchovým kohoutkem,.


Suché šroubové vakuové vývěvy GXS a jejich kombinace. Zašlete nám nezávaznou poptávku. Zobrazit poptávkový formulář. Servis E-shop Kontakty. Výkonné vakuové jednofázové rotační čerpadlo s hr.


Vakuové vývěvy

Vývěvy - zdroj vákua pro vaši výrobu. Vysajte vzduch pomocí rotační olejové lamelové vývěvy. Zařízení funguje opačně než kompresor. Pracuje v rozsahu 0-bar.


Balancery, vakuové systémy, vývěvy , čerpadla, dmychadla. FPZ a BGS, vodokružných vývěv EMMECOM, vakuových stanic GIEFFE SYSTEMS, míchadel, řezacích čerpadel a lisů CRI-MAN a pístových lineárních dmychadel NITTO-KOHKI. Tato konstrukce poskytuje mnoho předností a výhod jako jsou nízká hlučnost a vibrace, méně častá a jednoduchá údržba a eliminace závad s možnými následky.


Tyto vývěvy jsou ideální jako primární vývěvy jak pro průmyslové. Chladící, klimatizační technika a vývěvy. Poskytujeme servis, montáž, prodej a revize klimatizačního a chladícího zařízení pro průmyslové i bytové chlazení.


VRV systém do velkých budov. Chlazení vody pro zpracovatelský průmysl. Vývěva membránová KNF LABOPORT, standardní provedení. Výrobci a značky KNF. Novinka Membránové vývěvy LABOPORT se vyznačují dobrou mechanicko.


Vakuové vývěvy

Standardně nabízíme olejové i bezolejové (suchoběžné) lamelové, zubové a vodokružné vývěvy a vývěvy s bočním kanálem včetně příslušenství (filtry vzduchové i olejové, odlučovače oleje a vody, ventily, kvalitní vakuové oleje). VAKUOVÉ VÝVĚVY Zkoušení těsnosti tupých, koutových a rohových svar. Motorové vývěvy a vakuové stanice.


Při použití olejové vývěvy se mezi aparaturu a vývěvu vkládá. Chemicky odolná (PTFE membrány), membránová bezolejová, bezúdržbová vývěva, tichý cho jednostupňová.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.