čtvrtek 16. července 2020

Tříkomorové septiky

Tříkomorové septiky

Plastové tříkomorové septiky představují velmi účinný způsob zpracování odpadních vod všude tam, kam se nedostane veřejná kanalizace. Jsou odolné, praktické a cenově dostupné. Nejlepší nabídka v ČR. Dodávka: tříkomorové septiky s dopravou po celé ČR zdarma. Rychlá a jednoduchá montáž bez obetonování, splňuje požadavky ČSN a EN.


Vyrobeny z nerecyklovaného polypropylenu německé kvality. Můžete vybírat septik samonosný, dvouplášťový nebo k obetonování. Jedná se o nádrže pro instalaci v suché zemi nebo s podzemní vodou dosahující až k horizontální ose nádrže, tj. Použití septiků je vhodné zejména tam, kde produkce odpadních vod je nepravidelná a kolísavá. Levné plastové jímky, septiky , čističky odpadních vo vodoměrné šachty, čerpací jímky, filtry pro dočištní vody.


Všechny septiky jsou tříkomorové se dvěma komínky (kontrolními šachtami), které jsou již zahrnuty v ceně (při výšce cm). Tyto septiky představují velmi účinný způsob zpracování odpadních vod všude tam, kam se nedostane veřejná kanalizace. Septiky jsou samozřejmě certifikovány.


Tříkomorové septiky

Nejprodávanější zboží v této kategorii. Biologické tříkomorové septiky slouží k přečištění odpadních vo jsou vyráběny jako plastové nádrže kruhového, hranatého nebo válcového typu. Typové tříkomorové septiky kruhové vč. Doprava po celé České republice, montáž zdarma. Nádrže není nutno obetonovávat, obsypávají se zeminou Možnost nádrž osadit technologickými přepážkami, prostupy a průchodkami, nátokovým potrubím dle přání zákazn.


Obdélníkové tříkomorové septiky mají tvar kvádru a vyznačují se Vícekomorový septik prakticky neomezenou životností. Samonosné nádrže bez nutnosti obetonování. Nabízené septiky jsou určeny pro - osob.


Jde o samonosné nádrže osazované. Polotovarem pro námi vyráběné septiky jsou polypropylenové desky 1. Každý septik byl měl mít pro správnou funkci minimálně až komory. Naše výrobní technologie umožňuje výrobu nádrží s tloušťkou stěny až mm! Správná funkce septiku. Funguje na mechanickém principu a není nutné napojení na elektřinu.


Z tohoto důvodu má septik min. Vyrábíme pro vás sklolaminátové septiky tříkomorové nebo dvoukomorové. Hlavním účelem těchto septiků je čištěn odpadních vod na pozemku. Tříkomorové plastové septiky.


Tříkomorové septiky

Komory plastových septiků jsou tvořeny systémem separačních překážek, díky kterým dochází k mechanicko-biologickému čištění odpadních vod. Biologické septiky tříkomorové Počet produktů: Biologický septik je určen pro čištění odpadních vod usazováním a anaerobním vyhníváním odpadních vod a kalu. Dvouplášťové septiky , hranaté.


Vážení zákazníci a obchodní partneři, vzhledem k opatřením spojených s koronavirem neprobíhají osobní jednání. Rádi s Vámi ale vše probereme telefonicky či e-mailem. Do skalnatého podloží svahů a míst s vysokým statickým zatížením, kde není možnost vsakování.


Jsou to plastové nádrže vnitřně rozdělené do tří sektorů, které zadržují kal, zatímco přefiltrovaná voda odtéká pryč. Při osazení do zeleného pásma bez spodní vody a při zásypu stropní části do max. Možnost použití po předchozím souhlasu OkÚ rŽP v rámci vodoprávního řízení. Odpadní vody se zde postupně zbavují kalu. Dochází zde k předčištění odpadní vody, které ovšem není dostatečné.


Proto se za septik umísťuje. Jímky, septiky , nádrže na dešťovou i pitnou vodu a pískové filtry přímo od výrobce. Kvalitní materiál německé kvality. Plastové septiky jsou opatřeny závěsnými oky pro snadné usazení septiku do jámy.


Na víku septiku je umístěn revizní otvor nejčastěji o průměru 700mm na vizuální kontrolu hladin v septiku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.