čtvrtek 30. července 2020

Vanička 120x90

Balení bez sifonu a nožiček. Existují vaničky různě hluboké - od těch, které tvoří sprchovou plochu v úrovni podlahy až po hluboké vaničky, připomínající spíše mělkou vanu. Nákup u nás bez rizika - dní na vrátenie.


Sprchové vaničky za trvale najnižšie ceny. Dno vaničky je pokryté protišmykovou vrstvou.

Súčasť balenia: vanička z liateho mramoru, krytka odpadu z liateho mramoru, nožičky. Bez problémů se přizpůsobí i sprchovým koutům větších rozměrů, největší námi vyráběná vanička má velikost x 1cm. Kód: Název: Rozměry: Cena Kč bez DPH: Cena Kč vč.


Great Prices On 120x90. But Did You Check eBay? Doba dodání je 2-dní. Vytváříme inspirativní koupelny promyšlené do posledního detailu.

Pod značkou RAVAK dod. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze. Dno sprchové vaničky je opatřeno praktickým antislipem, tj. Vyrobeno ze směsi dolomitu a pryskyřice -tzv. K této vaničce jsou vhodné následujícím sprchové zástěny:Polar P20Scandic S10 S10 S10 S20 S20 S204.


Nejprodávaněj ší Nejlevnější Nejdražší Abecedně. Prohlédněte si sekci Vany a sprchové kouty a vyberte si. Gelco SARA sprchová vanička z litého mramoru, obdélník 100x90x4cm, hladká. Tvar obdĺžnik v rozmere 120x90. Předností vaniček z litého mramoru je dokonalost hrany a roviny.


Existujú vaničky rôzne hlboké - od tých, ktoré tvoria sprchovú plochu v úrovni podlahy až po hlbokej vaničky, pripomínajúce skôr plytkú vaňu. Vyznačuje se trvanlivostí, odolností proti poškrábání a změně barvy a doko. Sifon a nožičky nejsou standardní součástí dodávky a je nutno je.


HÜPPE Purano je plochá sprchová vanička s decentním prohloubením a se sériově dodávanou protiskluzovou úpravou. HÜPPE EasyStep umožňuje přímé obložení okraje vaničky kachličkami. EBS nohy set 8ks k litým vaničkám.

Skladem více než setů. Detail produktu Do obchodu. Polysan SERA vanička z litého mramoru, čtvrtkruh 100x100x4cm, R550. Svou logikou navazuje na hlavní myšlenku asymetrického sprchového koutu 10AP4. Obdélníkové sprchové vaničky s delší stěnou 1cm.


Obdelníková keramická vanička. DEEP 120xhluboká sprchová vanička 120x90x26cm, bílá s podstavcem. Akrylátové vaničky nemají rády jakákoli abraziva, keramická vanička nemá ráda. RIHO Kolping sprchová vanička obdélníková z litého mramoru bílá 120xcm.


RIVA rozměru 120xhladká levá objednací kod pro variantu levou GR1. Samonosnou akrylátovou vaničku lze snadno instalovat na podlahu. Polysan KARIA sprchová vanička z litého mramoru, obdélník 100x90x4cm, bílá. Usporiadať podľa: najlacnejšie najdrahšie.


PLAST LEKNO vanička štvo. Bežná cena: 38€ Cena po zľave: 30€ S DPH 25€ bez DPH. Bežná cena: 1€ Cena po zľave: 1€ S DPH € b. Rám a sifon nejsou standardní součástí dodávky a je nutné je dokoupit zvlášť. Späť Dostupnosť produktu na predajniach. Vanička GIGANT PRO 120xPRAVÁ 10° white.


Chvíľku strpenia, načítame pre vás predajne.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.