pondělí 10. srpna 2020

Trubková spojka

Naše hliníkové spojky jsou určeny především pro konstrukci jednoduchých rámů, na. Nabízíme velkou řadu pojezdových kol a kladek pro použití v různých odvětvích průmyslu. Dle materiálu kol pro různé povrchy a různá zatížení. PLAST-GRIP axiálně pevné spojení pro trubky z plastických hmot RK-PG trubková spojka COMBI-GRIP pevné spojení pro přechod z plastových na ocelové trubky.


Trubková spojka

TRUBKOVÁ SPOJKA Zadání: Navrhněte jednoduchou pojistnou trubkovou spojku spojující dvě hřídele pomocí per a nakreslete výrobní výkres tělesa trubkové spojky. Konce obou spojovaných hřídelů jsou opatřeny pery, která se do drážky zasunou. Oba díly pak spojujeme. Vyčnívající části je nutno zakrýt.


Spojka tvoří se spojovacími hřídeli v. Pojistné (bezpečnostní) spojky. Omezuje přenášený kroutící moment. Buď se při překročení otáček zničí (je vybavena střižným kolíkem - tzv. destruktivní spojka ) anebo se nezničí, ale nějakým jiným způsobem začne brzdit otáčení (nedestruktivní).


Až na některé výjimky se nepoužívá na námi dodávané výfuky, které mají spoj řešený. Kč s DPH 13- Kč s DPH Sleva: z ceny. Kč Cena bez DPH: 3K č. Axiální trubková spojka , axiální spojka ozubcová, radiální spojka s křížovým kotoučem, kloubová spojka čepová a univerzální zubová spojka.


Křížová spojka CD profilů je určena pro montáž křížového , dvouúrovňového. LOGSTOR BX spojky jsou k dispozici v průměrech 90–6mm. Na plášťových trubkách s. Rychlá a jednoduchá montáž plastové hadičky o vnějším průměru mm. Přímé šroubení vnitř. Hadicová, trubková spojka redukovaná.


Trubková spojka

Kvalitní trubková spojka značky Scafom RUX k propojení dvou trubek na lešení průměru Ø 4mm. Skládá se ze dvou kotou čů spojených šrouby. VARIOLUX trubková spojka 1mm z plastu sa používa pri montáži, spojovaní alebo predlžovaní vodovodných vedení.


Je vhodná pre univerzálne použitie v dome, na záhrade a tiež v oblasti akvaristiky. Konce hadice sa jednoducho nasunú na spojku a upevnia hadicovými sponami. Hadice sú ihneď pripravené k použitiu. Zubová pojistná spojk.


Hrdlo, spojka kombinovaná s těsnícím okroužkem, rovným sedlem a závitem Mx pro připojení do rozvaděčů, pístnic. Trubková vyrovnávací. Závit Mx pro hadicové, trubkové připojení. Zuby kotevních kroužků jsou zalisovány do povrchu trubky a brání rozpojení obou trubek. Vícecestné spojky pro čtvercové a kruhové profily, spojky profilů.


Stájová trubková T spona jednodílná průměr mm (1) se šrouby - spojka na trubky, svorka trubek. Přírubová a kotoučová spojka. Korýtková spojka - použití, výhody, nevýhody (nákres).


Použitie a montážne pokyny pre SHARK-KR Na montáž pripravené trub-kové spojky nasuňte cez koniec potrubia. Doraz tvorí stredný krúžok tesniacej manžety. Pre ľahké nasu-nutie trubky musia byť tes-niace manžety namastené klzným prípravkom. Protipožární trubková objímka je umístěna a přikotvena okolo trubky.


Objímka chrání před žárem, kouřem a rozšířením ohně do další místnosti. V případě prostupu ve stěně je potřeba objímka na každé straně. EUR ( 2EUR s DPH ) 25.


Trubková spojka

Akční cena A Cena platí do ukončení akce nebo v. GT spojky spojí dvě hladké.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.