pondělí 24. srpna 2020

Vinárna pod třešněmi slavkov

Vinárna pod třešněmi slavkov

Vinárna pod Třešněmi. Hospůdka, která leží v oblasti Bílých Karpat. Příjemné místo pro pořádání rodinných oslav, firemních večírků, svateb a jiných akcí.


Další možností je zajištění. Nádherný výhled na Bílé Karpaty a Velkou Javořinu. Ideální místo na pořádání oslav, svateb, večírků a také školení nebo firemních akcí. Jídlo je nutné si objednat do čtvrtka 30. V pá­tek sI můžete vybírat jídla: ️ (200g) Pečená krkovička se.


Slovácké Slavnosti vína Uherské Hradiště. Memoriál Karla Podhajského (mezinárodní soutěž ohařů) 06. VINÁRNA POD TŘEŠNĚMI VÁS SRDEČNĚ ZVE NA ZABÍJAČKOVÉ SPECIALITY, KTERÉ SE KONAJÍ V PÁTEK 7. V PŘÍPADĚ ZÁJMU JE MOŽNÁ REZERVACE MÍST.


Vinárna pod třešněmi slavkov

Mikroregion Bílé Karpaty. IIHF Ice Hockey World Championship Switzerland. Provozujeme restauraci. Pořádáme zvěřinové hody. Nabízíme cateringové služby.


Možnost pořádání společenských akcí. Obec Boršice u Blatnice. TJ Sokol Horní Němčí. FK Boršice u Blatnice. Adam Jurásek - střechy. Aktuální místo pobytu. Informace o Vlastimilovi. Načíst další podobné firmy. Slavkov , Zlínský Kraj, Czech Republic. Napište nám Napište nám. Hromčíkova Medovina Elis. Svatební salon Juliana.


Vinárna pod třešněmi slavkov

Související stránky Zobrazit vše. Vranov nad Dyjí virtuálně. Nejvíc vytížený barman na světě :)) Oblíbené. Restaurace Park – Areál Park.


Vinný sklípek s ubytováním pro - osob v malebné krajině pod Pálavou, na úpatí Stolové hory, v moravské obci Perná, kam se vždy budete rádi vracet. Ve vinném sklípku najdete samoobslužnou vinotéku s moravskými víny. Na začátku pobytu si vinotéku převezmete a na konci pobytu spočítáte. Pro uspořádání své akce nebo oslavy si můžete vybrat prostory venkovní. Přímé kontakty na vinárny.


Uherské Hradiště - firemní večírek - DJ Nivnice - Soukromá oslava narozenin - DJ Město Uherský Brod - Uspávání studánek - Ozvučení akce Nivnice - Natálčin a Kájin Mikuláš - Ozvučení akce. Zakladatelem obce byl rod pánů z Rýzmburka. Nejstaší historické památky obce jsou tvořeny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.