úterý 1. září 2020

Univerzální skříňka pod umyvadlo

Univerzální skříňka pod umyvadlo

Univerzální skříňka pod jakékoliv umyvadlo - zakryje sifon. Vhodná je například do bytového jádra v panelových domech. Cenově dostupná funkční skříňka poslouží například pro. Dodáváno v rozloženém stavu.


Boky i přední část skříňky jsou z lamina. Upevňovací sada je součástí dodávky. Umyvadlo , sifon ani vodovodní baterie nejsou standardní součástí dodávky a je nutno je dokoupit zvlášť. Kompatibilní modely naleznete v PŘÍSLUŠENSTVÍ.


Svými rozměry se změstí také do velmi malé koupelny. Eden Kalcit - spodní skříňka pod umyvadlo univerzální , dvířka, závěsná KADxxyy. Detailní informace k výrobku: Kalcit - spodní skříňka pod umyvadlo univerzální , dvířka, závěsná (KADxxyy). Seznamte se s dalšími výrobky KOŁO.


Objevte fascinující a všestranný svět Duravitu! Get Inspired The time to start something. Umyvadlo položené na desce je absolutním trendem současných koupelen.


Nabízí se k němu spousta místa kolem i možnost umístit si vodovodní baterii podle individuálních požadavků. Kam ale uklidit narůstající počet drobností v koupelně? Nová univerzální skříňka SUD pod umyvadla na desku má objemnou zásuvku s automatickým dojezdem, a ačkoli kromě.


Umyvadlová skříňka je vhodný doplněk do každé koupelny. Získáte další skryté úložné prostory pro drobnější předměty a vše potřebné budete mít stále po ruce. Je na vás, jaké řešení zvolíte. Její vnější voděodolnost je komplexní díky korpusu vyrobenému z hloubkově impregnovaného materiálu, který je navíc na povrchu potažen. Tempo Kondela Lessy LI 02.


Zvolit si ji můžete v bílém lesklém laku nebo dekoru ořech, dub nebo satinové dřevo. Doprava zdarma -. Skříňka je montována na zeď. Zásuvka mají plnovýsuv s dotahem, dodáváno v rozloženém stavu. Značka: Keramag Série: Icon Kat.


Elegantní bílá skříňka pod umyvadlo , se zásuvkou a velkým úložným prostorem, je díky svému modernímu designu vhodnou volbou do každé koupelny. Obsahuje dvě zásuvky se skrytými madly a díky pojezdům je lze plně vysunout. Systém tichého dovírání zásuvek zvyšuje jejich pohodlí při užívání. Kolo Modo skříňka pod umyvadlo , 60cm, závěsná, bílá zásuvky s mechanismem tichého.


Je vyrobena v dubu sonoma, tedy barvě, která je snadno kombinovatelná s různými doplňky. Dvířka jsou univerzální , možnost zvolit pravé nebo levé. POZOR: Umyvadlo není součástí skříňky ! Dvířka univerzální , možnost zvolit pravé nebo levé.


Univerzální skříňka pod umyvadlo

Barevná kombinace: lamino - Dub sonoma. Rozměry : skříňka pod umyvadlo - š. Zboží je dodáváno v demontu. Jednak, aby korespondovala s vybraným umyvadlem, a také aby se dobře vešla do vaší. Využijte prostor pod umyvadlem ! Koupelnová skříň ASTON SZZ 100. Nahlédněte do nabídky Eshopu Jamall.


Luxusní skříňka ARUBA univerzální působí tropickým dojmem. Kolekce ARUBA má zaoblené hrany a bezúchytový systém. Levná skříňka pod umyvadlo. Cena v době recenze: 4Kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.