úterý 1. září 2020

Vodní paprsek cena

Vodní paprsek vám umožní optimalizovat výrobní procesy. To vše s vodním paprskem od Flow. Vyžádejte si více informací. Stroje na řezání vodou na mí. Nabízíme řezání vodním paprskem technologií Flow téměř jakéhokoliv materiálu přesně, kvalitně a bez tepelného zatížení řezu.


Vodní paprsek cena

Vysokotlaký vodní paprsek je moderní přesnou technologií pro dělení většiny deskových materiálů (kovy, plasty, pryže, skla, kámen, keramika) do tloušťky cca 1- 2mm chladným řezem. Kč Náhradní díly v hodnotě 100. Kč Kompletní dokumentace.


Stiskněte pro více informací o maximálních tloušťkách řezaného materiálu a ostatn�. Pohyb paprsku na souřadnicovém stole je řízen počítačem, čímž je umožněna velmi vysoká přesnost a opakovatelnost tvarových řezů. Paprsek vzniká v řezací hlavě zakončené tryskou. Při zpracování měkkých materiálů používáme čistý vodní paprsek , pro ostatní případy je třeba použít abrazivní paprsek.


Vhodnou příměsí je přírodní olivín nebo granát - abrazivo zvolené dle tvrdosti řezaného materiálu. Pohyb řezací hlavy a tedy celá dráha řezu je řízena počítačem dle předem. Jsme schopni řezat jakýkoliv materiál, který nepoškodí přímý kontakt s vodou. Díky studenému řezu nedochází v řezaném materiálu k vnitřnímu pnutí. Proč vsadit na vodní paprsek ? Velkou výhodou při řezání vysokotlakým vodním paprskem je řezání bez tepelného ovlivnění řezaného materiálu, tzv.


Obráběný díl nevykazuje fyzikální, chemické ani mechanické změny a je následně snadno obrobitelný. Flow - vynálezce řezání vodním paprskem. Není potřeba se objednávat, stačí k nám zakázku přivézt.


Probereme spolu Vaše požadavky, předběžně odhadneme cenu a termín dokončení. Podklady preferujeme v datové podobě, nejlépe vektorové formáty, např. Nabízíme řezání jakéhokoliv materiálu včetně kovů a slitin i kalených či jinak modifikovaných, dále těžko opracovatelných materiálů jako sklolaminátů, skel, gumotextitů, měkkých i tvrdých pryží, plastů, těsnění apod. Efektivní odstraňování vodorovného dopravního značení a gumy pomocí vysokotlakého vodního paprsku (waterblasting).


Tento model je široce používán u žuly, křemene, umělého kamene, mramoru a jiného kamene. Kámen dokončující řadu přímých linií nebo zakřivených okrajů pro umyvadl. Tento vodní proud jde z čerpadla do vysokotlakého potrubí a následně přes tzv. Výsledný vodní paprsek o šířce od. Tryskání a mobilní řezání vysokotlakým vodním paprskem , práce s vysokotlakými agregáty ve stavebnictví při sanacích betonových konstrukcí, čištění.


Jakou tloušťku uřízne vodní paprsek ? Teoreticky neomezenou, pod řezací hlavou je 150mm, při úpravě roštu až 4mm. Vysokotlaké zařízení umožňuje stlačit vodu a takto vytvořený vodní paprsek má dostatek energie, aby řezal i velmi pevné materiály s vysokou přesností. Tato je taktéž nižší, což zvyšuje provozní náklady, ale i ovlivňuje přesnost výroby.


U abrazivního vodního paprsku slouží vodní paprsek k urychlování abrazivních částic (většinou granátu), které rozbrušují materiál. Abrazivní vodní paprsek se odlišuje od vodního paprsku v několika směrech. V tomto desetiletí byl také vynalezen abrazivní vodní paprsek.


Díky tomuto vylepšení byl vodní paprsek použitelný k řezání tvrdých materiálů (např. sklo, beton, ocel). Inzerát Použitý vodní paprsek AOS ST r. Popis: Prodáme použitý vodní paprsek AOS ST výrobce Rychlý Tom, r.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.